MANIJAK UZNEMIRAVAO MALOLETNU ĆERKU NAŠEG GLUMCA: Slučaj hitno prijavljen policiji!


IZVOR: Republika/M. P. - 19.07.2024 | 13:40


Damjanović pozvao roditelje da više paze na bezbednost svoje dece!

Foto: instagram.com
MANIJAK UZNEMIRAVAO MALOLETNU ĆERKU NAŠEG GLUMCA: Slučaj hitno prijavljen policiji!

Glumac Predrag Peđa Damjanović nedavno je na društvenoj mreži Instagram podelio neprijatno iskustvo svoje maloletne ćerke sa uznemiravanjem na Banovom brdu. Situacija je izazvala zabrinutost među građanima, a Peđa je odlučio da javno istakne problem kako bi upozorio druge roditelje i decu na opasnost od potencijalnih manijaka.

Foto: instagram.com

Peđa izrazio zabrinutost

Apel za veću bezbednost dece

U svom pismu, Peđa je istakao da se ovakvi slučajevi dešavaju sve češće i naglasio je potrebu za većom pažnjom nadležnih institucija i roditelja. On je apelovao na sve da razgovaraju sa decom o ovakvim situacijama i da ih podstaknu da se kreću u grupama radi veće bezbednosti.

- Manijaka je svuda i očigledno sve više, toga smo svesmi, ali šaljem opet apel i upozorenje najviše zbog dece. Na Banovom brdu se opet pojavio jedan takav kome je mesto u ustanovi, ali očigledno ga još nisu ulovili i smestili gde mu je mesto. Naime, moju ćerku koja ima 15 godina presreo je malo pre na Banovom brdu "čovek" i uhvatio je za ruku, reko da je mnogo lepa, da moraju da se upoznaju, da mora da mu da njen broj telefona, ona je u strahu i panici i raumišljala da li je pametno da odmah počene da vrišti i otima se, ipak, bila je pribrana i rekla mu da je maloletna i da je pusti, pokušao je da je zadrži i kada je rekla da je zove tata, pustio ju je. Prijavo sam odmah policiji, oni sada patroliraju tim krajem, ali svakako razgovarajte sa decom o tim situacijama i pričajte im stalno da idu svuda u grupi - napisao je on.

Foto: Instagram.com

Objava Peđe Damjanovića

 

BONUS VIDEO: