VIKTOR SAVIĆ PODELIO DIVNE VESTI! Naš glumac POSTAO OTAC, bebici dali STARO IME MOĆNOG ZNAČENJA!


IZVOR: Republika/M. Đ. - 19.07.2024 | 18:23


Tradicionalno cepanje majice nije izostalo!

Foto: instagram.com/zexagram
VIKTOR SAVIĆ PODELIO DIVNE VESTI! Naš glumac POSTAO OTAC, bebici dali STARO IME MOĆNOG ZNAČENJA!

Glumac Radovan Vujović je postao otac devojčice, čime je započeo jedno novo, uzbudljivo poglavlje u svom životu.

Vest o dolasku bebe iznenadila je mnoge, budući da je Vujović uspešno uspevao da sačuva privatni život daleko od javnosti. Na društvenim mrežama pojavile su se slike sa proslave povodom rođenja deteta, a među najveselijima su bili Radovanove kolege Ivan Zeković i Viktor Savić, koji su odlučili da podele radost sa svojim pratiocima na društvenim mrežama.

Foto: instagram.com/zexagram

Ivan Zeković, Radovan Vujović i Viktor Savić

 

Ime Olga - simbol svetlosti i blagoslova

Ime koje su Radovan i njegova partnerka odabrali za svoju ćerkicu nosi posebno značenje. Smatra se da ime Olga potiče od imena Helga, što u prevodu znači sveta, blagoslovena, svetla. Ovo simbolično značenje imena može ukazivati na radost i blagostanje koje je donela beba u njihov dom.

Foto: Firefly productions

Radovan Vujović u "Vojnoj akademiji"

Karijera i uspesi

Radovan Vujović stekao je popularnost ulogom Risa u seriji "Vojna akademija", a svoj talenat pokazao je i kroz zapažene uloge u serijama poput "Kralj Petar Prvi", "Koreni", kao i filmovima "Šejtanov ratnik", "Izgrednici“ i "Heroji Halijarda". Njegovo prisustvo na malim i velikim ekranima ostavilo je dubok utisak na publiku, čime je postao jedan od omiljenih glumaca u regionu.

Radovan Vujović i njegova partnerka sada će imati priliku da uživaju u najlepšoj ulozi - roditeljstvu, dok će fanovi s nestrpljenjem iščekivati nove projekte u kojima će imati priliku da vide ovog talentovanog glumca. Sve najlepše želje idu ka mladoj porodici u ovom periodu koji je ispunjen srećom, ljubavlju i novim počecima.

BONUS VIDEO: