VUK KOSTIĆ S KOLEGOM POKREĆE NOVI BIZNIS! Otvorio je kabare klub u centru Beograda, a sada želi nešto potpuno DRUGAČIJE!


IZVOR: Republika/M.B. - 24.07.2024 | 17:30


Glumac je nedavno otkrio da planira da se u potpunosti skloni iz grada.

Foto: ATA Images/Antonio Ahel
VUK KOSTIĆ S KOLEGOM POKREĆE NOVI BIZNIS! Otvorio je kabare klub u centru Beograda, a sada želi nešto potpuno DRUGAČIJE!

Glumac Vuk Kostić je odrastao na beogradskom asfaltu, ali je u duši oduvek bio prirodnjak. Svaki slobodan trenutak koristi da provede u prirodi i radi ono što, pored glume, najviše voli, a to je lov i ribolov. Ipak, pozanto je da je Kostić boemska duša, pa ne čudi što je u samom srcu prestonice otvorio kabare klub. Međutim, već duže vreme mašta o tome da u potpunosti napusti Beograd i živi na selu. U planu mu je, kaže, i novi biznis koji želi da pokrene s kolegom Vojinom Ćetkovićem.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by vuk kostic (@vukkosticbadza)

 

Nakon snimanja i rada u pozorištu Kostić voli da se otisne u ruralne predele i okruži se životinjama. Njegovo utočište je kučica na Mokroj Gori, gde pronalazi mir. Često ga tu posećuju i prijatelji, a sa jednim od njih planira da pokrene novi posao i spoji lepo i korisno.

- Sa Vojinom Ćetkovićem dogovarao sam se da kupimo neku konobu, odnosno kućicu, i da predajemo glumu na Cetinju. Da tu pecamo, Bigovo je na dva minuta od Tivta - izjavio je Kostić prošle godine za domaće medije.

Foto: ATA Images

Vojin Ćetković

Njegova kuća na Mokroj Gori okružena je drvećem, što potpuno ispunjava glumca koji je jednom prilikom odlučio da će se tamo preseliti.

Ako prođe auto-put do Užica, eto mene na Mokroj Gori i da putujem na predstave odatle u Beograd. A plan za lagano povlačenje vezan je za Bigovo - rekao je Vuk.

Foto: instagram.com/vukkosticbadza

 

Njegova vikendica, koja mnogima liči na lovački dom, ukrašena je životinjskim krznom. Glumac provodi većinu vremena sa svojim kućnim ljubimcima, koje opisuje kao "prave prijatelje".

 

 

BONUS VIDEO: