OTPISAO GA ZA SVA VREMENA! Lazar Ristovski PREKINUO ĆUTNJU nakon brutalnih napada Radoša Bajića!


IZVOR: Republika/M. Đ. - 24.07.2024 | 23:00


Nekada bliski i dobri prijatelji za kratko vreme su postali ljuti neprijatelji. Ristovski se do sada uzdržavao od komentara, ali je zbog velike presije rešio da reaguje!

Foto: ATA Images
OTPISAO GA ZA SVA VREMENA! Lazar Ristovski PREKINUO ĆUTNJU nakon brutalnih napada Radoša Bajića!

Glumac i režiser Radoš Bajić nedavno je uputio otvoreno pismo svom nekadašnjem prijatelju i kolegi Lazaru Ristovskom, u kojem je dotakao njihov odnos kroz godine. Bajić je izrazio svoje razočaranje i zabrinutost zbog promena u Ristovskom, ističući da se čini da više nije ista osoba koju je nekada poznavao, te se zapitao gde je nestao njihov nekadašnji bliski odnos.

Foto: TV Pink/printscreen

Lazar Ristovski

Na pitanje novinara Telegrafa kako komentariše Bajićevo pismo, Ristovski je kratko odgovorio: "Nemam komentara na te gluposti. Izvinite, doviđenja."

Sada je, međutim, Ristovski odlučio da se ponovo oglasi i da javnosti iznese svoje mišljenje o celoj situaciji. Očekuje se da će njegova izjava razjasniti pozadinu njihovog odnosa i možda pružiti nove uvide u sukob između dva poznata umetnika.

- Bez želje da dalje polemišem, zelim ipak da dam kratak komentar na sve češće tekstove kojima Radoš Bajić napada mene, moj rad i moju ličnost i to sve u trećem licu.

Foto: E Stock

Radoš Bajić

Ovde bih mogao i završiti moj odgovor, ali evo još koje slovo. Naše prijateljstvo treba ostaviti tamo gde mu je i mesto: u dnevniku i ramu prošlosti. Ne treba se na njega pozivati i potezati kao argument danas.

Naročito se ne bih bavio time ko je od nas moralniji, humaniji, ili bolji glumac i reditelj. Ljudi se cene i poznaju po delima, a ne po priči. Iza mene stoje i brane me moja dela.

Dalje nek se dopisuje ko hoće i sa kim hoće - rekao je Ristovski za Informer.

BONUS VIDEO: