MIRJANA KARANOVIĆ POKAZALA GOLE GRUDI! Pogledajte, glumica u zanosu s MLAĐIM muškarcem!


IZVOR: Republika/M.B. - 29.07.2024 | 21:30


Glumica je režirala ostvarenje "Majka Mara", koje je, sudeći po trejleru, prepuno erotskih scena.

Foto: ATA Images/Antonio Ahel
MIRJANA KARANOVIĆ POKAZALA GOLE GRUDI! Pogledajte, glumica u zanosu s MLAĐIM muškarcem!

Poznata glumica Mirjana Karanović objavila je trejler za svoj novi film "Majka Mara", koji potpisuje i kao reditelj. Glavni muški glumac je 35-godišnji pozorišni glumac Vučić Perović, koji u filmu tumači mladića od svega 28 godina koji uplovljava u vezu s Mirjaninim likom.

Film "Majka Mara" premijerno će biti prikazan 21. avgusta na Sarajevo film festivalu, a u njemu pored Karanovićeve i Vučića Perovića igraju Jelena Ćuruvija, Pavle Čemerikić, Boris Isaković, Jasna Žalica...

 

 

Trejler je prožet eksplicitnim scenama seksa, ali i prikazuje i potresne scene povezane sa tragičnim gubitkom deteta i nesnosnim bolom koji nosi lik Mare.

U središtu priče je uspešna poslovna žena čiji život iz korena menja iznenadna smrt sina jedinca. Kroz odnos sa mlađim muškarcem, ona pokušava da se suoči sa gubitkom i pronađe način da nastavi dalje…

 

 

Kada je 2021. projekat za ovaj film predstavljen na marketu 78. festivalu u Veneciji, među 57 odabranih projekata iz sveta, Mirjana Karanović je izjavila:

- Uglavnom, to vrlo ženski film - otkriva neke skrivene komore ženskog bića i nešto što, čini mi se u ovom muškom svetu može biti nekako neočekivano - rekla je glumica.

„Majka Mara“ nastala je prema elementima drame „Mi smo oni na koje su nas roditelji upozoravali“ Tanje Šljivar, a scenario za film, pored Mirjane Karanović, napisali su Maja Pelević i Ognjen Sviličić, u saradnji sa Srđanom Koljevićem.

 

 

BONUS VIDEO: