OVAJ FRAJER JE SIN VESNE ČIPČIĆ! Njenu ćerku svi dobro znate, a evo čime se bavi naslednik slavne glumice!


IZVOR: Republika/M.B. - 31.07.2024 | 22:30


Kako je Ivan rekao jednom prilikom, ceo život je želeo da bude roditelj.

Foto: ST/Dragan Kadić
OVAJ FRAJER JE SIN VESNE ČIPČIĆ! Njenu ćerku svi dobro znate, a evo čime se bavi naslednik slavne glumice!

Glumicu Vesnu Čipčić suvišno je i predstavljati. Njenu ćerku Anju Alač takođe svi dobro znaju, ali o Ivanu Alaču, sinu Vesne i Aleksandra Alača, malo toga je poznato. Pa da krenemo ispočetka...

Glumica Vesna Čipčić sa kolegom Aleksandrom Alačem ima dvoje dece, ćerku Anju, takođe glumicu, i sina Ivana, koji je odabrao režiju kao svoj poziv.

Iako Ivan ne voli javno da se eksponira ovakvog frajera je teško ne primetiti.

- Ceo život sam želeo da budem reditelj. To mi je uvek bio prvi izbor, možda zato što sam znao loše strane glumačkog poziva - rekao je tada sin Vesne Čipčić i Aleksandra Alača, pa dodao:

Zavisi šta želite. Ako vam je cilj da budete uspešni po svaku cenu, onda je prednost. Međutim, ukoliko želite da vaš rad cene neki ljudi koje vi cenite i da vas gledaju isključivo kroz prizmu vašeg rada, onda može da bude izazov, pogotovo na početku.

Foto: ST/V.LUKIĆ

Anja i Andrej

Kako je Anja s vremenom postajala sve popularnija tako je i Ivan postao prepoznatljiv kao "Anjin brat".

U početku sam bio sin Vesne Čipčić, zatim na studijama u Novom Sadu sin Saše Alača, a po povratku u Beograd postao sam Anjin brat. Sigurnim korakom idem ka tituli čoveka jer je više članova porodice - rekao je Ivan, piše Alo.

Anja Alač je stekla prepoznatljivost ulogama u filmovima "Montevideo, Bog te video" i serijama "Sinđelići", "Tate" "Radio Mileva", kao i po onim u pozorištu. U žižu javnosti dospela je i zbog veze sa Milošem Bikovićem, kolegom sa klase, a onda i nakon udaje za arhitektu i umetnika Andreja Josifovskog, poznatijeg kao Pijanista.

BONUS VIDEO: