ŽIKA TODOROVIĆ OBJAVIO SLIKU SA SUPRUGOM ANOM! Nakon smrti sina, povukli se u četiri zida, a sada su ponovo NASMEJANI!


IZVOR: Republika/M.B. - 01.08.2024 | 15:40


Glumac pokazao kako sa suprugom uživa na letovanju.

Foto: ST/ Nemanja Pančić
ŽIKA TODOROVIĆ OBJAVIO SLIKU SA SUPRUGOM ANOM! Nakon smrti sina, povukli se u četiri zida, a sada su ponovo NASMEJANI!

Popularni glumac Srđan Žika Todorović objavio je fotografiju na društvenoj mreži Instagram i posle dužeg vremena pokazao suprugu Anu. On je sada iznenadio svoje pratioce na Instagramu zajedničkom slikom sa suprugom Anom i njenom sestrom Vanjom, na kojoj je pokazao kako uživaju u porodičnoj kući u malom crnogorskom mestu Bigova.

Fotografija je nastala na njihovom odmoru, na pomenutoj lokaciji gde Todorović ima kuću i privatnu plažu. Njih troje su nasmejani pozirali, te pokazali kako uživaju u suncu i moru.

Srđan Todorović svoj privatni život drži dalje od očiju javnosti, pa je ova objava naišla na pozitivne reakcije njegovih pratilaca, a pogotovo što se njegova supruga Ana retko pojavljuje u medijima.

 

 

Velika tragedija zadesila je Todorovića i njegovu suprugu Anu kada je njihov trogodišnji sin preminuo u snu. Nakon toga glumac se povukao u svoja četiri zida, a godinama nakon nezapamćene tragedije Ana je smogla snage da progovorio o tome.

Bio je običan dan, išli smo kod doktora jer je Dejan bio bolestan, pio je antibotike. Vodili smo ga na kontrolu, oko pet je legao da spava i dva i po sata kasnije pokušala sam da ga probudim. On ima svoj krevetac i kad mu priđem da ga probudim, odmah se nasmeje, oduševi se kad ugleda Žiku ili mene. Rekla sam mu: "Hajde, Deki, dosta si spavao." Uzela sam ga u naručje i videla da mu je usna poplavela. Uplašila sam se i vrisnula. Pozvala sam Žiku, pokušali smo da ga probudimo, ali uzalud - kroz suze je pričala Todorovićeva za Kurir i navela da je Srđan odmah pozvao Hitnu pomoć, međutim, mališanu već tada nije bilo spasa.

Foto: ATA Images

 

Tog decembra 2017. život glumca Srđana Žike Todorovića pretvorio se u pakao, zbog čega se glumac povukao iz javnosti.

Slučajna iznenadna dečja smrt! To se zove kad dete umre u snu i obično se dešava deci od tri do pet godina. Naravno, radili su, kako se kaže ono kad gledaju krv, da li je od nečega umro? I nisu našli ništa. I onda kad ne nađu ništa stave pod SIDS. To je zvanična bolest koja postoji u Americi. Ja sam pričao s nekim američkim parovima kojima je isto dete umrlo od SIDS. SIDS neobjašnjivo, zašto? Ili na srpskom slučajna dečja iznenadna smrt - ispričao je Todorović.

 

 

BONUS VIDEO: