GORICU POPOVIĆ U OVAKVOM IZDANJU JOŠ NISTE VIDELI! Glumica stavila MAČKASTE NAOČARE, pa slikala SELFI!


IZVOR: Republika/M.B. - 13.08.2024 | 15:10


Slavna dramska umetnica danas proslavlja 72. rođendan.

Foto: ST/Đ. KOJADINOVIĆ
GORICU POPOVIĆ U OVAKVOM IZDANJU JOŠ NISTE VIDELI! Glumica stavila MAČKASTE NAOČARE, pa slikala SELFI!

Gorica Popović, jedna od najcenjenijih dramskih umetnica, danas proslavlja 72. rođendan. Glumica je aktivna na društvenim mrežama, gde sa svojim pratiocima deli trenutke iz privatnog života. Uživanje u svakodnevnim stvarima, poput pripreme ukusne hrane i poslastica, odmaranja u prirodi i druženja s prijateljima prikazani su na njenim objavama na mrežama, a među njima ističe se jedna fotografija na kojoj je glumica u nesvakidašnjem izdanju.

Gorica je svojevremeno objavila selfi i izazvala lavinu pozitivnih komentara na mrežama. Na fotografiji glumica pozira u prirodi, dok nosi naočare mačkastog oblika i cvetni šeširić kao zaštitu od sunca.

Foto: Foto printskrin/instagram.com/popovicgorica1952

 

Sav svoj glamur Gorica Popović pokazala je nedavno na Dizni koncertu "Čarobna muzika iz filmova" u beogradskoj MTS dvorani, kada se na sceni pojavila u dugoj satenskoj plavoj haljini ogrnuta belim prozirnim plaštom. Ona je otpevala čuvene stihove "Bibidi Bobidi Bu", a paralelno na ekranu prilazana je čuvena scena iz crtaća kada Vila pretvara Pepeljugu u princezu. 

Legendarne uloge koje je ostvarila u pozorištu, na filmu i u serijama Goricu Popović svrstale su je među omiljena lica srpskog glumišta. Iza nje su kultna ostvarenja "Nacionalna klasa", "Bolji život", "Sivi dom", kao i mnogobrojne uloge u njenom matičnom pozorištu Atelje 212.

Foto: Foto Marina Pešić

Gorica na Dizni koncertu

Tokom radnog veka bavila se i muzikom, pisala je scenarija i osmišljavala razne projekte, a i sada ističe da je uvek u nekoj akciji. Ipak, u trenucima kad nije u pozorištu i kad odmara od glume ona ima posebnu zanimaciju.

Ima puno posla i ne mogu da sedim, pa sam uvek u nekoj akciji. Iako sam već par godina u penziji angažovana sam na repertoaru pozorišta, igram i u Ateljeu 212. Kada ne radim vezem, heklam, štrikam - rekla je Gorica jednom prilikom tokom gostovanja na RTS.

 

 

BONUS VIDEO: