FOTOGRAFIJA SINIŠE PAVIĆA SA SUPRUGOM KRUŽI INTERNETOM! Otkriveni do sada nepoznati detalji iz njihovog BRAKA!


IZVOR: Republika/M. I. - 16.08.2024 | 15:31


Nećete verovati kako izgleda supruga legendarnog Siniše Pavića!

Foto: youtube.com/ Moje Vlasotince
FOTOGRAFIJA SINIŠE PAVIĆA SA SUPRUGOM KRUŽI INTERNETOM! Otkriveni do sada nepoznati detalji iz njihovog BRAKA!

Siniša Pavić, jedan od najpoznatijih pisaca i scenarista, iza sebe je ostavio suprugu Ljiljanu Pavić. Iako je ona bila Sinišina podrška i saradnica, mnogi ne znaju kako ona izgleda. Na jednoj Instagram stranici postoji zajednička fotografija Siniše i Ljiljane Pavić, na kojoj su nasmejani. Ljiljana je bila asistent, kontrolor i savetnik Siniši Paviću na scenarijima bukvalno svega od “Diplomaca” naovamo i dala mu je mnoge ideje koje je on kasnije pretočio u scene i replike.

Foto: youtube/printscreen/Kosutnjak film

Siniša Pavić

 

Siniša je jednom prilikom govorio o supruzi, opisujući je kao lepu i izuzetno zgodnu devojku koja je privlačila pažnju vozača na taksistandu. Istakao je njenu ranjivost koja je krio veliku snagu volje, kao i veliku dobrotu. "U spletu vrlo protivurečnih osobina, između osećanja časti i jakog ega, s jedne, i sklonosti altruizmu i brige o tuđim nevoljama, s druge strane, uvek bi preovladala želja da nekom pomogne", ispričao je Siniša u medijima.

Ljiljana Pavić, udovica čuvenog Siniše Pavića, ostala je kao njegova naslednica i čuvar njegovog nasleđa. Iako je bila manje prisutna u javnosti u poređenju sa svojim suprugom, Ljiljana je imala značajnu ulogu u Sinišinom profesionalnom životu, pružajući mu podršku i saradnju na mnogim projektima.

Njihova zajednička fotografija na Instagramu svedoči o njihovoj srećnoj i posvećenoj vezi, dok Sinišine reči o njoj otkrivaju njenu lepotu, ranjivost, ali i veliku snagu volje i dobrotu. Ljiljana je ostavila dubok trag u Sinišinom životu i radu, te će njeni doprinosi ostati deo nasleđa jednog od najznačajnijih stvaralaca domaće kinematografije.

 

 

BONUS VIDEO: