ANĐELKA PRPIĆ DOŽIVELA PRAVU DRAMU! Glumica se oglasila na mrežama, ovoga se mnogi pribojavaju!


IZVOR: Republika/M.B. - 21.08.2024 | 13:50


Anđelka se oglasila na svom Instagram profilu i objasnila celu situaciju.

Foto: Youtube printscreen
ANĐELKA PRPIĆ DOŽIVELA PRAVU DRAMU! Glumica se oglasila na mrežama, ovoga se mnogi pribojavaju!

Popularna glumica Anđelka Stević Žugić, nekada Prpić, danas je doživela neprijatno iskustvo po izlasku iz stana kada se zaglavila u lifu. Ona se oglasila na društvenim mrežama i snimkom pokazala šta se desilo.

U jednom trenutku je nestala struja, te je glumica na trenutak završila u totalnom mraku, a nakon toga lift je, kako je pokazala na snimku, počeo da se kreće, a vrata da se bezuspešno otvaraju.

Glumica se oglasila na svom Instagram profilu gde je objasnila celu situaciju. POGLEDAJ GALERIJU

- Sreda kao takva. Nestala je struja u liftu, super. Inače, zaglavila sam se - rekla je Anđelka, pa dodala:

- Krećem se, ali gore. Zašto idem skroz gore, majko mila? Bolje je da bude dole, jer ako padne već sam na dnu. Ovo ne zvuči baš dobro - rekla je glumica dok se snimala u ogledalu lifta.

Anđelka je nedavno viđena na otvaranju Festivalu filmskog scenarija u Vrnjačkoj Banji, gde je premijerno prikazan film "Bauk" u kojem njihov sin Jakša igra glavnu ulogu.

Dugoočekivano ostvarenje "Bauk" o NATO bombardovanju Srbije 1999. Reditelj Goran Radovanović je rekao da je na ideju da snimi ovakav film došao na osnovu ličnih iskustava, biografskih detalja njemu bliskih ljudi i na osnovu literature. Film govori o viđenju rata sa tačke gledišta dečaka Save, kog igra Jakša Prpić.

Ovo ostvarenje sinoć je prikazano i na Dunav film festu u Smederevu, čime je otvoren festival.

 

 

BONUS VIDEO: