NINA SENIČAR PRVI PUT U JAVNOSTI NAKON POROĐAJA! Glumica u top formi na crvenom tepihu!


IZVOR: Republika/M.B. - 23.08.2024 | 11:00


Sinoć je na 30. Sarajevo film festivalu premijerno prikazan film "Megdan: Između vode i vatre", a deo ekipe poklonio se publici.

Foto: Foto printskrin/instagram.com/ninasenicar
NINA SENIČAR PRVI PUT U JAVNOSTI NAKON POROĐAJA! Glumica u top formi na crvenom tepihu!

Glumica, voditeljka i manekenka Nina Seničar sinoć je prošetala crvenim tepihom na 30. Sarajevo film festivalu, gde je premijerno prikazano ostvarenje "Megdan: Između vode i vatre" Alekse Balaševića.

Deo glumačke ekipe poklonio se publici, a veliku pažnju privukla je Nina, koja se drugi put porodila sredinom jula i na svet donela dečaka kojem su dali ime Noa Grej Elis. Bilo je to ujeno njeno prvo javno pojavljivanje.

Nina je očarala izgledom na crvenom tepihu i pokazala zavidnu figuru i tako pobrala simpatije. Glumica je deo atmosfere podelila sa pratiocima na društvenim mrežama, pa je tako objavila snimak na kojem zajedno sa Viktorom Savićem iščekuje premijeru njihovog novog filma.

Foto: Tanjug/AP

 

Ovaj film je doživeo svetsku premijeru na filmskom festivalu u Napulju, dok je ova u Sarajevu bila evropska premijera. Svoj prvi film producent Aleksa Balašević odlučio je da regionalnoj publici prikaže na datum rođenja svoje ćerke Vere, simbolično u gradu koji je njegovom ocu Đorđu Blaševiću toliko značio.

Foto: ATA Images

 

- Imao sam mogućnost da biram datum prikazivanja u Sarajevu i želeo sam da to bude upravo 22. avgust da bi moja ćerka Vera za svoj drugi rođendan osetila čaroliju Đoletove kotline. Njen deda je voleo da kaže da u Sarajevu na njegovom koncertu bude toliko čarobna atmosfera da ništa ne bi falilo i da se on ne pojavi. I ovaj put će njen deda biti u Sarajevu, samo ne ispred nas na bini već iznad nas na nebu koje je osvojio - izjavio je Aleksa.

Svečana beogradska premijera je zakazana za 24. septembar u Sava centru.

 

 

BONUS VIDEO: