SAZNAJEMO! Evo kada ćemo gledati NOVE EPIZODE omiljene "RADIO MILEVE"! Glavna junakinja priprema sopstvenu SAHRANU!


IZVOR: Republika/M.B. - 28.08.2024 | 14:00


Gledaoci u Srbiji zabavljaće se uz nove zavrzlame poznatih likova iz Rankeove 12.

Foto: Foto RTS
SAZNAJEMO! Evo kada ćemo gledati NOVE EPIZODE omiljene "RADIO MILEVE"! Glavna junakinja priprema sopstvenu SAHRANU!

Humoristička serija "Radio Mileva" oduševila je gledaoce svih generacija životnim pričama iz komšiluka, živopisnim likovima i zanimljivim zapletima, pa se u Srbiji s nestrpljenjem iščekuje emitovanje pete sezone.

U međuvremenu, kao svojevrsna uvertira u petu sezonu "Radio Mileve" koja će biti ispunjena smehom i dobrom zabavom, na Javnom servisu u repriznom emitovanju gledamo kultnu "Belu lađu". Kako saznaje Republika, čim se putem malih ekrana nakon 90 epizoda "Bele lađe" (večeras gledamo 11. epizodu) oprostimo od Srećka Šojića pozdravićemo Milevu Majstorović! A onda sledi novh 40 epizoda "Radio Mileve", koje će ispuniti jesenju programsku šemu RTS-a.

Foto: printscreen/youtube.com/Mickey CH

 

Za ulogu Mileve Majstorović glumica Olga Odanović dobila je i nagradu Srce Sarajeva na ovogodišnjem Sarajevo Film Festivalu.

"Radio Mileva" mi uvek izmami osmeh. Za uspeh serije krivac je to što smo postali jedna velika porodica. Mislim da publika i voli ovu seriju jer su to prizori iz života koje sami prepoznaju - rekla je Olga i dodala:

- Stvarno sam srećna, ovo se retko dešava u životu da dobijete jedan tako veliki zadatak na ovako dug vremenski period. Srećna sam što nas ova serija vraća u vreme ljubavi, iskrenosti i plemenitosti. Ovde su svi dobri ljudi u zgradi u Rankeovoj 12 i ta dobrota nas je nekako uzela pod svoje.

Foto: Foto RTS

 

Snimanje je završeno u aprilu ove godine i spremno je 40 novih epizoda u kojima ćemo videti neke nove likove. U poslednjoj epizodi četvrte sezone, Mileva pravi spisak ko treba da dođe, a ko nije poželjan na njenoj sahrani. Međutim, energična i samouverena penzionerka nastaviće da nas zasmejava i iznenađuje u petoj sezoni, zajedno sa svojom porodicom i živopisnim komšijama iz Rankeove 12.

- Mileva je sublimacija komedije i toplih poruka, porodične priče i zaboravljenih vrednosti. Propagira lepe životne stvari koje smo zaboravili - rekao je glumac Nikola Kojo, dok Anđelka Prpić naglašava da su na snimanjima svi kao porodica.

Foto: Foto RTS

 


- Svi smo jedna velika porodica, bez obzira na zadatke koje nosimo. Ima tu i napornih, celodnevnih snimanja, pogotovo za stalne likove, ali ta atmosfera šire porodice se prenosi preko kamere do gledalaca - istakla je glumica.

 

 

 

BONUS VIDEO: