OGLASIO SE SERGEJ TRIFUNOVIĆ! Posle 15 sati provedenih u pritvoru glumac uradio OVO, pa pomenuo Severinu!


IZVOR: Republika/M.B. - 17.09.2024 | 15:37


Trifunović je sada na svom Instagram profilu objavio prvu fotografiju posle hapšenja.

Foto: ST/Đ. KOJADINOVIĆ
OGLASIO SE SERGEJ TRIFUNOVIĆ! Posle 15 sati provedenih u pritvoru glumac uradio OVO, pa pomenuo Severinu!

Glumac Sergej Trifunović uhapšen je noćas na hrvatskoj granici, nakon čega je saslušan u sudu u Splitu. Nakon 15 sati zadržavanja glumac je pušten na slobodu, a sada se prvi put posle privođenja oglasio na društvenim mrežama.

Trifunović je sada na svom Instagram profilu objavio prvu fotografiju posle hapšenja.

Fotografisao se sa prijateljem, pa napisao opis:

- Oh kako mi nedostaju oni dani kad izađeš uveče u Londonu na jedno piće i probudiš se u Maroku."Peter O’Toole".

 

 

Zatim je usledila i ova poruka:

 

 

Hrvatska policija je izdala zvanično saopštenje o slučaju našeg glumca.

- Utvrđeno je da postoji osnovana sumnja da je muškarac počinio prekršaje iz člana 5. i 17. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, zbog čega je danas priveden u službene prostorije. Na društvenoj mreži Instagram, 10. septembra 2023. godine, muškarac je objavio tekst neprimerenog sadržaja, kojim je i grubo omalovažavao policiju i policajce, navodeći da su splitski policajci iznudili preko hiljadu eura - stoji u saopštenju splitsko-dalmatinske policije.

 

Glumac Sergej Trifunović sinoć je oko ponoći ponovo uhapšen na graničnom prelazu Srbije i Hrvatske, a nakon nekoliko sati napustio je Prekršajni sud u Splitu unezveren i besan, pa je odmah zapalio cigaretu.

Foto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ

 

Podsećanja radi, Opštinski prekršajni sud u Splitu oduzeo pasoš kao meru opreza, a sutra se nastavlja suđenje u 12.30 sati, piše "Slobodna dalmacija".

Sergej je na sudu izjavio da se ne oseća krivim za sve što mu se stavlja na teret, a u optužnom policijskom predlogu mu se stavlja članak 5 i članak 17 zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

 

 

BONUS VIDEO: