JELISAVETA I VUK PONOVO ZAJEDNO! Bivše partnere spojilo snimanje nove serije, čeka se SAMO JEDNO! (FOTO)


IZVOR: Republika/M.B. - 19.09.2024 | 11:30


Reč je o trećoj sezoni serije "Močvara" u kojoj Jelisaveta igra glavnu žensku ulogu elitne prostitutke Svetlane.

Foto: ST/Dragan Kadić/Vladimir Lukic
JELISAVETA I VUK PONOVO ZAJEDNO! Bivše partnere spojilo snimanje nove serije, čeka se SAMO JEDNO! (FOTO)

Emitovanje treće sezone serije "Močvara" počelo je prethodnog vikenda, a intrigantna priča o elitnoj prostituciji odmah je privukla pažnju gledalaca. Osim o vrelim kadrovima atraktivne glumice Jelisavete Orašanin, koja u poslednjem nastavku "Močvare" igra glavnu žensku ulogu elitne prostitutke Svetlane, svi pričaju i o njenom odnosu s Vukom Kostićem, koji je takođe deo glumačke ekipe.

Naime, bivši partneri ponovo su se spojili na snimanju "Močvare", a gledaoci s nestrpljenjem iščekuju da Jelisavetu i Vuka vide zajedno u kadru.

POGLEDAJ GALERIJU

 

Foto: Foto Firefly productions

 

Kostić je već "zaronio" u "Močvaru" u prethodnim sezonama kao kriminalac Danijel Kinaković Kinez, a od treće sezone ekipi se pridružila Jelisaveta.

Kad tumačiš kriminalca, više se zabavljaš jer nemaš nikakve ograde u stvaranju. Kinez je neki mutan lik i šta god da uradi, paše mu. Ozbiljan je i pomalo lud - rekao je Kostić svojevremeno za Kurir o svom junaku. 

Glavnu ulogu ovog puta tumači Jelisaveta Orašanin Teodosić koja se, kako kaže, prvi put našla u svetu elitne prostitucije.

Foto: ATA Images

Vuk Kostić

- Igram Svetlanu, devojku koja je u vodama prostitucije koja biva umešana u jedno veoma misteriozno i čudno ubistvo svog klijenta. I onda, tokom epizoda, mi otkrivamo dosta tajni koje Svetlana ima, što mračnih, što nekih njenih najemotivnijih trenutaka. I onda je meni kao glumici bilo jako zabavno da dotaknem taj mulj koji ovaj lik nosi, a i da dotaknem te najveće i najosetljivije emocije koju jedna žena može da ima i koju jedan lik kao što je ona može da oseti - objasnila je Jelisaveta u razgovoru za Tanjug reflektor i dodala da joj je najveći izazov bio da trči na štiklama, ali da je uspela i to da savlada na ovom snimanju.

Jelisaveta i Vuk su bili u vezi pet godina, a nakon raskida s njim glumica je uplovila u vezu s Milošem Teodosićem, sa kojim je potom uplovila u brak.

Srećan sam zbog nje, mi smo prijatelji na prvom mestu, toliko vremena smo proveli zajedno. Oni su slobodni ljudi, ovo je slobodna zemlja - jedino je što je Vuk jednom prilikom rekao na tu temu.

 

 

BONUS VIDEO: