ZBOG BATE ŽIVOJINOVIĆA URADILA NEŠTO ŠOKANTNO! Radmila Živković njegovu smrt NIKAD nije prežalila! (GALERIJA)


IZVOR: Republika/M. P. - 20.09.2024 | 19:05


Slavna glumica je u emisiji uradila ono o čemu se i dalje priča!

Foto: ATA images, Printscreen/ K1 Televizija
ZBOG BATE ŽIVOJINOVIĆA URADILA NEŠTO ŠOKANTNO! Radmila Živković njegovu smrt NIKAD nije prežalila! (GALERIJA)

Danas je u ranim jutarnjim časovima preminula filmska, pozorišna i televizijska glumica Radmila Živković, u 72. godini, nakon duge bolesti. Ova vest je potvrđena iz Narodnog pozorišta, gde je Radmila ostavila dubok trag svojim izuzetnim talentom i predanošću glumi.

Foto: Printscreen

Radmila je izuzetno cenila Batu

Radmila Živković je bila velika prijateljica i kuma legendarnog Velimira Bate Živojinovića, čime je ostavila neizbrisiv pečat u istoriji domaće kinematografije. Nakon Batinog odlaska, Rada je gostovala u "Amidži šouu", gde je otkrila neke zanimljive detalje o glumcu. Međutim, ono što je iznenadilo sve prisutne bilo je kada je zapalila cigaretu usred emisije, izjavivši: "Ovu cigaretu palim mom Bati. Neka ova cigareta izgori do kraja, a Bata neće izgoreti nikad." POGLEDAJ GALERIJU

Nezaboravne uloge

Radmila će večno ostati upamćena po svojim izuzetnim ulogama. Njene najpoznatije uloge uključuju likove iz filmova "Naivko", "Sabirni centar", "Mrtav ’ladan" i "Polažajnik". Takođe, bila je prepoznatljiva po ulozi Đilde u televizijskoj seriji "Srećni ljudi", Jovanki Ljutić iz "Stižu dolari", kao i po ulozi u seriji "Ulica lipa", gde je tumačila glavnu ulogu. Ipak, Rada je najviše bila poznata kao tetka Doka u velikom bioskopskom hitu "Zona Zamfirova".

Radmila Živković je ostavila neizbrisiv trag u domaćoj kinematografiji i pozorištu, te će njen talenat i doprinos umetnosti zauvek ostati deo nasleđa koje je ostavila iza sebe. Njeni prijatelji, kolege i obožavaoci će je pamtiti po izuzetnoj glumačkoj karijeri i nezaboravnim trenucima koje je donela publici širom regiona.

BONUS VIDEO: