OBUSTAVLJENI SVI PROJEKTI U KOJIMA JE MOAMER KASUMOVIĆ! Hitno stopirana serija "Lud, zbunjen, normalan!"


IZVOR: Republika/M. I. - 21.09.2024 | 15:46


Zvanično saopštenje ekipe popularne serije "Lud, zbunjen, normalan" nakon saznanja da je glumac Moamer Kasumović polno uznemiravao maloletnika

Foto: Lud,zbunjen,normalan | ZVANICNI KANAL | FIST Pro
OBUSTAVLJENI SVI PROJEKTI U KOJIMA JE MOAMER KASUMOVIĆ! Hitno stopirana serija "Lud, zbunjen, normalan!"

Poznati sarajevski glumac Moamer Kasumović izazvao je veliko čuđenje i osudu javnosti nakon što je otkriveno da je osuđen 2021. godine zbog bludničenja nad maloletnikom

Kasumovića je proslavila uloga Damira Hazlinovića u popularnoj seriji "Lud, zbunjen, normalan", a sada su svi projekti u kojima on učestvuje - obustavljeni. Kasumović je osuđen na godinu, kaznu je otplatio, a nije odležao ni dana.

Scenarista Feđa Isović otkrio je da je kompletna ekipa šokirana i da su se svi nadali da je u pitanju samo trač:

- Mogu ti reći da sam šokiran, kao i svi drugi. Mi smo prošle godine radili s njim pilot seriju. Čim smo za ovo saznali, obustavili smo produkciju te serije. Verovatno, ako budemo imali uslove, snimaćemo ponovo s nekim drugim glumcem. Drugo šta nemam stvarno reći - kazao je Isović.

Foto: Instagram.com/moamer_kasumovic

Moamer Kasumović

 

Dodao je da su svi šokirani, zbunjeni.

- Cela ekipa, cela produkcija. Nalazimo se u stanju neverice da je moguće da se nešto tako desi. Nadao sam se da je samo reč o nekom besmislenom traču, da nije istina. Međutim, ispostavilo se da je sve istina. Stvarno, svi smo šokirani. Obustavljamo sve projekte u kojima je on - istakao je Isović za Avaz.

Javna osuda se posebno fokusirala na činjenicu da je Moamer Kasumović, prema tvrdnjama lokalnih medija u BiH, imao mogućnost da otkupi svoju kaznu od 12 meseci zatvora. Ovo je izazvalo dodatno nezadovoljstvo javnosti, a Tužilaštvo Kantona Sarajevo je uložilo žalbu na visinu izrečene kazne, koja je nažalost bila odbijena.

Foto: Instagram.com/moamer_kasumovic

Moamer Kasumović

 

Ova situacija je izazvala buru reakcija širom regiona, sa mnogima osuđujući "nisku" kaznu koja je dodeljena glumcu Moameru Kasumoviću. Mnogi su podigli glas protiv nejednakosti u pravosudnom sistemu i zahtevali pravednije postupanje prema svim građanima, bez obzira na njihovu profesiju ili društveni status.

BONUS VIDEO: