JECAJI ĆERKE RADMILE ŽIVKOVIĆ LEDE KRV U ŽILAMA: Bojana Bambić se slomila u kapeli! (VIDEO)


IZVOR: Republika/P. R. - 24.09.2024 | 14:25


Naslednicu prvakinje Narodnog pozorišta stigla tuga!

Foto: ST/Vladimir Lukić
JECAJI ĆERKE RADMILE ŽIVKOVIĆ LEDE KRV U ŽILAMA: Bojana Bambić se slomila u kapeli! (VIDEO)

Nešto oko 14 časova na Novom groblju u Beogradu počelo je opelo našoj slavnoj glumici Radmili Živković. Njena ćerka Bojana Bambić nalazi se u kapeli sa svojim ocem Predragom Bambićem i suprugom Milanom, koji joj pruža podršku. Bojana se slomila u kapeli, a njeni jecaji ledeli su krv u žilama.

Radmila će biti sahranjena u Aleji zaslužnih građana. Radmilina ćerka Bojana stigla je ispred kapele oko 13 časova i krenula da mazi umrlicu svoje majke, nakon čega je ušla u kapelu i krenula da kiti sanduk cvećem.

Foto: ST/Vladimir Lukić

Porodica Radmile Živković

Radmila Živković je rođena 14. januara 1953. godine u Kruševcu, a preminula je 20. septembra 2024. godine u Beogradu. Diplomirala je glumu na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu. Bila je filmska, pozorišna i televizijska glumica. Karijeru je počela krajem šezdesetih. Stalna članica ansambla Drame Narodnog pozorišta postala je 1984. godine.

Igrala je u nekoliko desetina filmova, a poznata je i po ulogama Đilde u seriji "Srećni ljudi", Jovanke Ljutić u "Stižu dolari", ali i po "Ulici lipa", gde je igrala glavnu ulogu. Živkovićeva je svakako bila najpoznatija kao tetka Doka u velikom bioskopskom hitu "Zona Zamfirova". Dobila je nagrade "Milivoje Živanović" i "Žanka Stokić".

Komemoracija slavnoj glumici održana je danas u Narodnom pozorištu u Beogradu, gde su govore održali upravnik Svetislav Bule Goncić i ministri Nikola Selaković i Ivica Dačić.

BONUS VIDEO: