NAPADNUTA NAŠA GLUMICA, STIGLO ŠOKANTNO UPOZORENJE! Poruke otvarate na sopstvenu odgovornost!


IZVOR: Republika/M. I. - 25.09.2024 | 16:30


Ivana Dudić se odmah oglasila i otkrila šta se tačno dogodilo.

Foto: ST/Vladimir Lukić
NAPADNUTA NAŠA GLUMICA, STIGLO ŠOKANTNO UPOZORENJE! Poruke otvarate na sopstvenu odgovornost!

Glumica Ivana Dudić nedavno je postala žrtva prevaranata koji su hakovali njen telefon. Ova vest je privukla pažnju javnosti nakon što je Ivana objavila upozorenje putem svojih društvenih mreža, apelujući na svoje kontakte da ne reaguju na čudan sadržaj koji bi mogao da dolazi sa njenog broja.

- Izgleda da su mi hakovali telefon, ako ljudi čiji broj imama dobijaju čudne poruke, nisam ja - napisala je ona.

Foto: instagram.com/printscreen

Ivana Dudić

Ivana Dudić je otvoreno progovorila o neobičnim situacijama sa kojima se susrela, ističući kako je njen telefon bio hakovan, ali i kako je bila izložena nepristojnim ponudama. Ova hrabra reakcija glumice privukla je pažnju javnosti, koja je podržala Ivanu u suočavanju sa ovim izazovima.

Ivana je istakla da je odlučila da javno progovori o ovim neugodnim iskustvima kako bi upozorila druge ljude da budu oprezni i da ne nasedaju na slične prevare i nepristojne zahteve koje mogu dobiti putem telefona ili društvenih mreža.

- Čovek je tražio da mi uplati novac na račun, jednu finu sumu novca, da se nađemo u sred grada, a da mi on liže štikle. U sred, ljudi, u centru grada! (smeh) Kaže: "Ja hoću da to svi gledaju", ja se mislim da l' je ovo realno... Da l' zna šta piše, a pedikirka mi kaže, kad sam joj ispričala ovo: "Ma, ti si luda, prihvati, hajde da zarađujemo" - ispričala je Ivana Dudić, pa dodala:

- Pa, šta da im radim... Zamisli šta meni traže ljudi. I onda ih pustim, neka ih, neka pišu - zaključila je glumica svojevremeno, kako prenosi Blic.

BONUS VIDEO: