OTKRIVENO STANJE BRANISLAVA LEČIĆA! Deset dana posle saobraćajke glumac dobio konačnu dijagnozu!


IZVOR: Republika/M.B. - 25.09.2024 | 17:15


Poznati dramski umetnik imao je saobraćajnu nezgodu 15. septembra kada je izgubio svest za volanom.

Foto: printscreen/Kurir TV
OTKRIVENO STANJE BRANISLAVA LEČIĆA! Deset dana posle saobraćajke glumac dobio konačnu dijagnozu!

Glumac Branislav Lečić imao je saobraćajnu nezgodu 15. septembra kada je za volanom izgubio svest, a posle deset dana otkako je doživeo veliki stres oglasio se za medije i otkrio kako se oseća posle svega. Lečić je istakao da je uradio neophodne preglede, te da je na insistiranje lekara u Hitnoj pomoći uradio sve potrebne analize.

- Dobro sam, obavio sam neke preglede i nalazi su uredni, ali je neophodno da se dosledno urade još neki nalazi - rekao je Lečić za portal 24 sedam.

Iako još ne može da kaže zašto je izgubio svest, veruje da će sve biti u redu sa njegovim zdravljem, te je istakao da nema potrebe da otvara bolovanje. Kako je rekao, njegova deca su se veoma uplašila zbog svega.

Foto: Printscreen/Wikimedia/Srđan Popović

 

- Naravno da jesu, ali srećom da je sve za sada u redu - zaključio je Lečić.

Podsetimo, Lečić je izgubio kontrolu nad vozilom na mostu Gazela i tom prilikom udario u bankinu. On je bez većih povreda prevezen u Urgentni centar, gde su mu lekari obavili neophodne preglede, a zatim mu savetovali da se podvrgne dodatnim ispitivanjima.

- Kod kuće sam sa decom. U Urgentnom su me zadržali samo zbog ultrazvuka, rendgena i skenera. Ugruvao sam lakat leve ruke, ali sve je u redu - rekao je glumac.

Iako su prvi nalazi bili dobri, Lečić je morao da se obavi još neke preglede, za koje je sada rekao da su uredni, ali da mu predstoje još neka manja ispitivanja.

Neposredno posle saobraćajke, glumac je ispričao kako se oseća:

Dobro sam, hvala Bogu, sve je sada u najboljem redu. Insistirali su iz Hitne pomoći da obavimo sve preglede, još sam ovde, ali dobro sam. Izgubio sam na trenutak kontrolu nad vozilom, pa sam udario u bankinu na Gazeli. Bio je to trenutak nepažnje, a bilo je i klizavo, ali sada je sve u redu - rekao je Lečić tada.

 

 

BONUS VIDEO: