TIKA STANIĆ PRVI PUT POKAZAO ĆERKE I SUPRUGU: Glumac ponosno pozirao na crvenom tepihu na promociji serije "Nobelovac!"


IZVOR: Republika/M.B. - 25.09.2024 | 18:17


Stanić je ponosno pokazao porodicu - 10 godina mlađu suprugu Jelenu Mijović, koju je upoznao 1991. na londonskom aerodromu i njihove dve ćerke Milenu Hanu i Sofiju Nađu.

Foto: ST/Tamara Pavišić
TIKA STANIĆ PRVI PUT POKAZAO ĆERKE I SUPRUGU: Glumac ponosno pozirao na crvenom tepihu na promociji serije "Nobelovac!"

Serija "Nobelovac" premijerno je prikazana u beogradskoj MTS dvorani. Autorska i glumačka ekipa na čelu sa Tihomirom Stanićem (63) prošetala je crvenim tepihom, a posebnu pažnju privukao je Tika koji je prvi put pozirao sa porodicom. 

Stanić je ponosno pokazao porodicu - 10 godina mlađu suprugu Jelenu Mijović, koju je upoznao 1991. na aerodromu u Londonu i njihove dve ćerke Milenu Hanu i Sofiju Nađu. 

Supruga je učestvovala u pisanju scenarija za seriju "Nobelovac", zajedno sa Aleksandrom Novakovićem, Ivanom Velisavljevićem i Vladimirom Roganovićem, kao i svojim suprugom Tihomirom, koji se u ovoj priči pojavljuje i kao autor i kao reditelj, producent i glavni glumac. 

POGLEDAJ GALERIJU

 

Serija prati život Ive Andrića tokom nekoliko meseci tokom 1961. godine. Ima osam epizoda, koje premijerno stižu na RTS 5. oktobra, gde će se emitovati subotom i nedeljom u 20.00 časova.

Tihomir navodi da gledaoce očekuje pregršt istorijskih likova.

"Isidora Sekulić, Čolaković, Krleža, Josip Broz Tito, Hitler... Mnoge, mnoge ličnosti. 140 likova", rekao je Stanić, koji je dodao da će serija imati 8 epizoda, kao da od nje neće nastati film.

O seriji "Nobelovac"

Serija od osam epizoda baviće se životom našeg nobelovca, Ive Andrića sa glavnim fokusom na trenutak kada je autor romana „Na Drini ćuprija“ dobio Nobelovu nagradu za književnost, 1961. godine, ali, kroz svojevrsnu unutrašnju dramu glavnog junaka, pokrivaće i dramatične godine književnog stvaranja tokom Drugog svetskog rata, kao i Andrićev život u posleratnom Beogradu.

BONUS VIDEO: