PRVA IZJAVA VESNE PEĆANAC! Glumica se vraća na male ekrane, pojavila na premijeri i sve iznenadila! (FOTO)


IZVOR: Republika/M.B. - 26.09.2024 | 09:20


Glumica već duže vreme živi povučenim životom.

Foto: Privatna arhiva
PRVA IZJAVA VESNE PEĆANAC! Glumica se vraća na male ekrane, pojavila na premijeri i sve iznenadila! (FOTO)

Poznata glumica Vesna Pećanac (77), supruga pokojnog reditelja Živka Nikolića, danas živi daleko od očiju javnosti. Nakon što je viđena da se hrani u narodnoj kuhinji, Vesna je progovorila o teškoj životnoj situaciji u kojoj se našla, zbog čega se u potpunosti povukla iz javnosti. Sada je dobila priliku da se vrati glumi, te ćemo glumicu videti u predstojećoj seriji "Nobelovac".

Vesnu Pećanac sreli smo na sinoćnoj premijeri serije, koja je održana u beogradskoj MTS dvorani. Iako nije prošetala crvenim tepihom, glumica se poklonila publici nakon prikazivanja dve epizode priče o slavnom piscu Ivi Andriću.

Foto: Tamara Pavišić

Premijera serije "Nobelovac"

Serija "Nobelovac" stiže na Prvi program RTS-a 5. oktobra, gde će se prikazivati vikendom od 20.00 časova, a u njoj Vesna Pećanac igra epizodnu ulogu.

Bez obzira na to što je ova uloga u seriji Tihomira Stanića, koji je autor, scenarista, reditelji i glavni glumac, Vesna Pećanac je za Republiku rekla da je veoma srećna što je dobila priliku da se vrati na scenu.

- Napolju je mrak, a meni je večeras svanulo - iskreno je poručila glumica za Republiku.

Foto: N.Mandić

 

 

Vesna Pećanac je svojevremeno progovorila o teškom životu i otkrila kad su počele njene patnje.

- Imala sam problema, neke sam rešavala, ali nisam uspevala da rešim sve. Gladovala sam. Odlično je gladovati, to je mnogo dobra stvar. Jedeš manje, ali dugo žvaćeš - kazala je na početku glumica Vesna Pećanac, poznata po ulogama u "Otpisanima", "Drugoj Žikinoj dinastiji", "Smrti gospodina Goluže".

Foto: youtube.com/printscreen

Vesna Pećanac nekad

Glumica je rekla da je živela bez struje i vode.

- Još 2006. godine u Zemunu nisam imala struje, vode, prokišnjavalo je sve. Bila sam u depresiji zbog smrti oca, majke i muža. Kad sam došla u kuhinju dešavalo se svašta. Da ne stignem da uzmem za decu i sebe hranu, pa da zaposleni neće da mi daju. Jednostavno neće, žena koja radi u kuhinji mi ne da, ja odem iza, na kraju radnog vremena, ona mi kaže: "Ne može". Nisam mogla da verujem kad sam to doživela - rekla je tada glumica za "Oko magazin".

 

 

BONUS VIDEO: