KASANDRINA OPROŠTAJNA LUMPERAJKA! Glumica zavrckala u miniću, muzika joj svira na uvce! (FOTO)


IZVOR: Republika/M.B. - 26.09.2024 | 10:23


Koraima Tores završila je svoju posetu Beogradu.

Foto: printskrin/instagram.com/luka_raco
KASANDRINA OPROŠTAJNA LUMPERAJKA! Glumica zavrckala u miniću, muzika joj svira na uvce! (FOTO)

Slavna glumica Koraima Tores prethodnih dana je boravila u Beogradu zbog snimanja domaće serije "Igra sudbine", u kojoj će igrati epizodnu ulogu. Glumica koja se proslavila ulogom Kasandre u istoimenoj telenoveli iz devedesetih godina prošlog veka završila je svoju posetu Srbiji, a sinoć je tim povodom organizovana oproštajna žurka ekipe "Igre sudbine" sa Kasandrom.

Snimci sa proslave koja je održana na jednom beogradskom splavu pojavili su se na društvenim mrežama, a na njima Kasandra u izazovnoj odevnoj kombinaciji đuska sa kolegama iz "Igre sudnbine". POGLEDAJ GALERIJU

Glumica se pojavila u mimniću i svojom pojavom ostavila bez daha. U jednom trenutku orkestar je došao do stola za kojim je sedela Kasandra i zasvirala glumici na uvce. Koraima je zatim ustala i zaigrala sa muzičarim.

Na proslavi su se pojavili i glumica Iva Štrljić, Aleksandra Belošević, Luka Raco, Dragana Mićalović i mnogi drugi, a svi su bili veoma raspoloženi i nasmejani, a kako priča izvor ona je neverovatno fina i ljubazna i pozdravlja se sa svima.

Foto: Vladimir Lukić

 

Slavna venecuelanska glumica igraće epizodnu ulogu u šestoj sezoni "Igre sudbine", koja nosi naziv "Tajne prošlosti". Serija počinje da se prikazuje 30. septembra, a čuvena Kasandra nije želela da otkrije više detalja o ulozi.

Sve što mogu da kažem je da je na snimanjima vrlo prijatno. Zahvalna sam na pozivu, a ako se pojave nove mogućnosti, rado ću da dođem u Srbiju da radim - rekla je Koraima za Republiku i otkrila da su njeni partneri u seriji Pančeta (Sandra Bugarski) i Mido Pjanović (Branko Babović, poznatiji kao Đuro Palica).

 

 

BONUS VIDEO: