"DAVAO SAM ŠAKOM I KAPOM, A SADA PLAČEM I CVILIM": Poznati glumac i muzičar danas jedva krpi kraj s krajem, a nekad je ŽARIO I PALIO!


IZVOR: Republika/M.B. - 26.09.2024 | 11:40


Boris Bizetić je priznao da veoma teško živi.

Foto: youtube printscreen
"DAVAO SAM ŠAKOM I KAPOM, A SADA PLAČEM I CVILIM": Poznati glumac i muzičar danas jedva krpi kraj s krajem, a nekad je ŽARIO I PALIO!

Slavno ime iz sveta estrade Boris Bizetić povukao se iz javnog života i danas živi veoma skromno. Nekada veoma popularna ličnost sa javne scene, koji je gradio karijeru kao muzičar, kompozitor, tesktopisac, aranžer i glumac, priznaje da jedva krpi kraj s krajem.

Tokom karijere duge pola veka Boris Bizetić je stvarao hitove, kako za sebe tako i za druge izvođače, a sada u 74. godini ne može baš da se pohvali zavidnom finansijskom situacijom. Boris ne krije da uprkos velikoj popularnosti koju je doživeo, danas od toga ne može da živi.

Kada mi poštar donese penziju dugo ridam, plačem, cvilim i tako. Zabavno je. Kad poštar donese malo veću penziju, poklon od državnika, ja onda poljubim poštara u obraz, što on čuva tri ulice dalje - rekao je iskreno Boris.

Foto: Instagram/borisbizetic.official

 

Ipak, Bizetić kojeg mnogi pamte i po humorističkom šou-programu "BB šou" kaže da mu nije žao što je svima pomagao i davao "šakom i kapom".

- Nije mi žao što sam davao i šakom i kapom, ko god se javio, uvek sam davao pesme. To će biti čudno ovim današnjim generacijama, ali tada niko nikom ništa nije plaćao. Pevač dobije pesmu od mene džabe, a ja onda, ako se ta ploča proda, dobijem preko računa svoj autorski honorar - objasnio je Boris u emisiji „Grand magazin“.

Ipak, finansijski momenat nije najstrašniji segment glumčeve svakodnevice. Naime, život Borisa Bizetića obeležila je i tragedija, tačnije neizlečiva bolest njegove mezimice Doris. Njoj je pre nekoliko godina dijagnostikovana multipla skleroza.

 

 

BONUS VIDEO: