"KASANDRI SAM POŽELELA DOBAR DANČIĆ": Iva Štrljić u provodu s Koraimom Tores, FOTKE ZAPALILE MREŽE! (FOTO)


IZVOR: Republika/M.B. - 26.09.2024 | 12:55


Iva Štrljić podelila je sa pratiocima na društvenim mrežama svoje fotografije sa popularnom glumicom iz Kolumbije..

Foto: ST/Vladimir Lukić
"KASANDRI SAM POŽELELA DOBAR DANČIĆ": Iva Štrljić u provodu s Koraimom Tores, FOTKE ZAPALILE MREŽE! (FOTO)

Dolazak Koraime Tores u Beograd izazvao je veliku pažnju javnosti, a slavnoj zvezdi telenovele "Kasandra" obradovali su se građani Srbije, baš kao i glumci iz serije "Igra sudbine", koji su sa slavnom Kasandrom imali priliku da sarađuju u ovoj seriji. Jedna od njih je i Iva Štrljić, koja je sinoć bila u provodu sa koleginicom iz Kolumbije.

Srpska glumica je na društvenim mrežama objavila fotografije sa Koraimom.

- Volim kada se ovako okupimo i radujemo novim uspesima naše serije koju obožavate evo vec šest sezona i više od hiljadu epizoda i hvala vam svima za tu ljubav. Sinoć je veče bilo zaista posebno jer smo ga proveli u društvu sjajne Koraime koju ćete moći da gledate u novim epizodama "Igre sudbine". Kako bi izgledao susret Kasandre i Dijane Erski...kakvu li bi modnu kreaciju Erski smislila za nju? Za početak Kasandri sam juče rekla "Dobar dančić" - napisala je Iva u opisu fotografija.

 

 

Dve glumice su blistale u elegantnom izdanju. Dok je Štrljićeva nosila kratku pink haljinu, Koraima je sve zasenila smelom odevnom kobinacijom - uskom mini haljinom sa prorezima, koja naglašava njenu vitku figuru.

Slavna venecuelanska glumica igraće epizodnu ulogu u šestoj sezoni "Igre sudbine", koja nosi naziv "Tajne prošlosti". Serija počinje da se prikazuje 30. septembra, a čuvena Kasandra nije želela da otkrije više detalja o ulozi.

Sve što mogu da kažem je da je na snimanjima vrlo prijatno. Zahvalna sam na pozivu, a ako se pojave nove mogućnosti, rado ću da dođem u Srbiju da radim - rekla je Koraima za Republiku i otkrila da su njeni partneri u seriji Pančeta (Sandra Bugarski) i Mido Pjanović (Branko Babović, poznatiji kao Đuro Palica).

 

 

BONUS VIDEO: