SPREMNA ZA OSVETU: Milena Radulović zbog uloge u seriji "Ožiljak" naučila španski, a jedna stvar iz Srbije joj NEDOSTAJE!


IZVOR: Republika/M.B. - 26.09.2024 | 13:45


Glumicu ćemo uskoro gledati u špansko-srpskoj kooprodukciji kao Irinu, kojoj su ubili porodicu.

Foto: ST/Vladimir Lukić
SPREMNA ZA OSVETU: Milena Radulović zbog uloge u seriji "Ožiljak" naučila španski, a jedna stvar iz Srbije joj NEDOSTAJE!

Prva epizoda srpsko-španske serije "Ožiljak" 23. septembra premijerno je emitovana na streaming servisu Amazon Prime, a od oktobra ćemo ovaj uzbudljivi triler sa Milenom Radulović gledati i u Srbiji. Glavnu ulogu tumače Milena Radulović i španski glumac Huanlu Gonzalez, a od srpskih glumaca tu su još Stefan Kapičić, Mladen Sovilj i Goran Šušljik

Autor priče i istoimenog romana je španski pisac Huan Gomez-Hurado, a lik Milene Radulović na nasovnici knjige je osvojio i knjižare širom Španije.

Foto: Foto promo/branimir milovanovic

 

U Španiju sam otišla prošle godine u novembru, povodom snimanja serije Ožiljak. U martu sam se vratila, međutim, kroz samo dva meseca dobila sam novi poziv, novu seriju, te sam se ubrzo vratila, i provela jos četiri meseca u Španiji. Za dalje ćemo videti, kako se stvari budu razvijale - rekla je Milena za Journal i dodala:

- Najveći izazov za "Ožiljak" bio je da naučim španski, s obzirom na to da sam ruski već govorila, što me je isprva i preporučilo za ulogu. Sada, kada snimam seriju isključivo na španskom, i mogu već da se pohvalim da ga govorim tečno, najteže je to što mi nedostaju moji.

Foto: Foto promo/branimir milovanovic

 

U "Ožiljku" Radulovićeva igra Irinu, koja se sprema za veliku osvetu.

- Tumačim Irinu, mladu ženu kojoj su usmrtili celu porodicu, i koja se od detinjstva priprema za osvetu. Ona je veoma fokusirana, i sveti se samo lošim momcima. Čuva i brani slabije, a i sama negde duboko krije potrebu za ljubavlju i porodicom, koju su joj oduzeli - kaže Milena, kojoj je odmah ponuđena još jedna uloga o kojoj ne može ništa da otkriva, ali se zna da je reč o projektu za Disney platformu.

 

 

BONUS VIDEO: