BATALIO KAFANU, SKINUO KILE: Andrija Kuzmanović otkrio koliko ga je RODITELJSTVO promenilo: "Trudim se da ne budem dosadan ćale"!


IZVOR: Republika/M.B. - 27.09.2024 | 10:55


Popularni glumac promenio je životne navike otkako je dobio sina Ignjata.

Foto: Ata images
BATALIO KAFANU, SKINUO KILE: Andrija Kuzmanović otkrio koliko ga je RODITELJSTVO promenilo: "Trudim se da ne budem dosadan ćale"!

Pre nešto više od godinu dana Andrija Kuzmanović postao je otac. Kako su mediji tada pisali, najbolja prijateljica popularnog glumca rodila mu je sina Ignjata, a sada je Andrija progovorio o tome koliko ga je roditeljstvo promenilo.

- Nisam se mnogo uozbiljiio. Sad jedva čekam neke buduće dane, da mogu sinu da dobacim loptu, da sa njim izađem u grad. Promene su nastupile nakon njegovog dolaska na svet, hvala bogu, ali mislim da će očinstvo tek da me menja - rekao je Kuzmanović za Hello, pa dodao:

Foto: Instagram.com

 

- Gledaću da, kao i moj otac, ne budem dosadan ćale. On je bio roditelj mangup, ortak, drugar. I kad bih nešto zabrljao nije mi odmah pridikovao.

Andrija je nedavno proslavio 40. rođendan, a dočekao ga je sa željom da bude u najboljoj formi.

Foto: ATAImages

 

Kad napuniš toliko godina, imaš priliku da dočekaš još 20. Rekao sam sebi, sad idemo do šezdesete, to će tada verovatno biti nove četvrdesete, a onda i do stotke. Ako vodiš iole normalan život, sve je moguće. Poslednjih meseci promenio sam životne navike i uspeo da skinem 30 kilograma, i ne nameravam na tome da stanem. Izbacio sam odlaske u kafane noću i krenuo da treniram u teretani svakog dana. Lepo to ide, a tek ću se ozbiljno pozabaviti svojim telom jer imam utisak da više nemam šta novo da ponudim u glumi, sve uloge odigrao sam dok sam bio džombast. Sad je tek počela neka nova era - rekao je Kuzmanović.

 

 

BONUS VIDEO: