NAŠEM GLUMCU POBEGLA ĆERKA OD KUĆE, IMA SUICIDNE MISLI: Hitan slučaj PRIJAVLJEN policiji, svi tragaju za njom!


IZVOR: Republika/O. B. - 29.09.2024 | 16:53


Petar Zekavica izdao zvanično saopštenje!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Shutterstock
NAŠEM GLUMCU POBEGLA ĆERKA OD KUĆE, IMA SUICIDNE MISLI: Hitan slučaj PRIJAVLJEN policiji, svi tragaju za njom!

Srpski glumac Petar Zekavica je putem društvene mreže uputio hitan oglas u kojem je zamolio sve svoje prijatelje da mu pomognu pronaći njegovu nestalu ćerku. U oglasu je istakao da je njegova ćerka vrlo nestabilna i da ima suicidne misli, te je apelovao na sve koji je vide da odmah kontaktiraju ili njega ili policiju Beograda.

U tekstu objavljenom na društvenoj mreži, Petar Zekavica je naveo da mu je ćerka pobegla od kuće, izražavajući duboku zabrinutost za njenu dobrobit. Ovaj dramatičan apel izazvao je veliku pažnju javnosti i izazvao talas solidarnosti među ljudima koji su delili objavu i pružali podršku glumcu u potrazi za njegovom ćerkom.

- Pažnja! Molim sve prijatelje i poznanike u Beogradu da obrate pažnju ako primete moju ćerku Sofiju Zekavicu (16) da okrenu mene ili policiju u Beogradu. Pobegla je danas od kuće, suicidna je i tražimo je! Ovo su slike od danas! - napisao je Petar u opsiu na društvenoj mreži, uz fotografije koje možete videti u nastavku. 


Nakon što je objavio hitan oglas, mnogi ljudi su brzo reagovali, deleći informaciju o nestaloj devojci i apelujući na sve da obrate pažnju na njeno prisustvo u okolini. Mnogi su izrazili saučešće glumcu i njegovoj porodici, ističući da je važno da se ćerka pronađe što pre kako bi se izbegla potencijalna opasnost po njeno zdravlje i bezbednost.

BONUS VIDEO: