PRONAĐENA ĆERKICA NAŠEG POZNATOG GLUMCA, hitno se oglasila majka devojčice!


IZVOR: Republika - 29.09.2024 | 18:42


Dobre vesti!

Foto: Facebook.com printscreen
PRONAĐENA ĆERKICA NAŠEG POZNATOG GLUMCA, hitno se oglasila majka devojčice!

Mlada glumica Sofija Zekavica (16) privukla je veliku pažnju javnosti nakon što je njen otac, poznati glumac Petar Zekavica, apelovao na društvenim mrežama za pomoć u pronalaženju svoje maloletne ćerke koja je pobegla od kuće. U emotivnoj poruci koju je objavio, Petar je naveo da je Sofija nestala, da je suicidna i zamolio je sve koji imaju informacije o njenoj lokaciji da se jave ili policiji ili njemu.

Foto: Ata images

Sofija i Petar

Brza reakcija javnosti

Nakon što je apel objavljen na društvenim mrežama, javnost je brzo reagovala i podelila informaciju u nadi da će pomoći u pronalaženju devojke. Brojni prijatelji i poznanici glumca su se uključili u potragu, a vest o nestanku Sofije brzo se proširila Beogradom.

Srećan kraj

Nakon intenzivne potrage, srećna vest je stigla - Sofija Zekavica je pronađena. Ova vest je obradovala mnoge, a roditelji su izrazili zahvalnost svima koji su se angažovali u potrazi za njihovom ćerkom.

Podrška i razumevanje

Ovaj slučaj je još jednom pokazao koliko je važno da se javnost uključi u potragu za nestalim osobama, posebno kada je reč o maloletnicima. Takođe, istakao se i važnost brze reakcije i podrške koju je porodica Zekavica dobila od strane prijatelja, poznanika i šire javnosti.

- Sofija je pronađena, živa, odvedena je u bolnicu. Velika hvala svima - objavila je majka.

Foto: Ata images

Sofija i Petar

Prethodno je njen otac objavio da je nestala.

- Molim sve prijatelje i poznanike u Beogradu da obrate pažnju ako primete moju ćerku SofIju Zekavicu (16) da okrenu mene ili policiju u Beogradu - napisao je njen otac Petar Zekavica, inače naš poznati glumac, na Fejsbuku.

BONUS VIDEO: