LEČIĆ POVUKAO TUŽBU PROTIV ANĐELE JOVANOVIĆ! Glumac se oglasio i objasnio razloge za ovakav potez!


IZVOR: Republika/M.B. - 30.09.2024 | 11:18


Branislav Lečić svojevremeno je tužio mlađu koleginicu za povredu ugleda i časti jer je odbila da s njim snimi scenu za potrebe serije "Radio Mileva".

Foto: youtube.com/RTV Pink Official, Novo jutro, Shutterstock
LEČIĆ POVUKAO TUŽBU PROTIV ANĐELE JOVANOVIĆ! Glumac se oglasio i objasnio razloge za ovakav potez!

Poznati glumac Branislav Lečić povukao tužbu protiv Anđele Jovanović, koja je svojevreno odbila da se s njim pojavi u kadru u seriji "Radio Mileva". Nakon toga, Lečić je tužio mlađu koleginicu za povredu ugleda i časti, ali je sada odustao od spora i povukao tužbu.

U Prvi osnovni sud u Beogradu stigao je podnesak u kojem glumac Branislav Lečić obaveštava sud da povlači tužbu protiv glumice Anđele Jovanović.
Sud će podnesak da prosledi suprotnoj strani, odnosno advokatu Anđele Jovanović, rečeno je za Tanjug u tom sudu. Lečić bi danas trebalo da bude ispitan pred sudom u svojstvu tužioca.

Foto: printscreen/RTV Pink

 

On je glumicu tužio za povredu ugleda i časti, a tražena je i odšteta od 300.000 dinara. Ipak, Lečić je odučio da okonča ovaj spor i povuče tužbu protiv Jovanovićeve.

Odustali smo od svake tužbe koju smo podneli moj advokat i ja. Govorim o tužbi protiv Anđele Jovanović, a tužbe protiv Danijele Štajnfeld i dalje stoje - izjavio je Lećić za medije, pa objasnio da je takvu odluku doneo nakon razgovora sa svojom ćerkom Anom, koja je takođe glumica.

Ćerka mi je rekla: "Volim ovaj posao, pusti tu temu". I zaista, zašto bih to radio? Neka misli ko šta hoće. Nema više potrebe da se priča, niti da se taj postupak vodi. Idemo dalje, Anđela čeka dete - zaključio je glumac.

Pripremno ročište održano je 6. marta, kada je Anđela Jovanović dala svoj iskaz. Na sledećem, zakazanom za 30. septembar, trebalo je da svedoči Branislav Lečić.

 

 

 

BONUS VIDEO: