Nakon vesti da je Lečić povukao tužbu protiv Anđele Jovanović, OGLASIO SE MIHAIL DUDAŠ! Glumica mu uzvratila OVIM rečima!


IZVOR: Republika/M.B. - 30.09.2024 | 11:52


Branislav Lečić danas je trebalo da svedoči pred sudom, ali je umesto toga povukao tužbu protiv mlađe koleginice.

Foto: ATA images, Novo Jutro
Nakon vesti da je Lečić povukao tužbu protiv Anđele Jovanović, OGLASIO SE MIHAIL DUDAŠ! Glumica mu uzvratila OVIM rečima!

Spor između Branislava Lečića i Anđele Jovanović završio se pre nego što je i počeo budući da je glumac odlučio da stavi tačku na ovu priču. U Prvi osnovni sud u Beogradu stigao je podnesak u kojem glumac Branislav Lečić obaveštava sud da povlači tužbu protiv glumice Anđele Jovanović za povredu ugleda i časti. Jovanovićeva je svojevremeno odbila da s Lečićem snimi scenu za potrebe serije "Radio Mileva" i izašla u javnost sa određenim tvrdnjama o starijem kolegi.

Nakon vesti da je Lečić povukao tužbu protiv Jovanovićeve na društvenim mrežama oglasio se i Mihail Dudaš, Anđelin suprug. On je na svom instagram profilu objavio fotografiju s Anđelom.

Foto: Instagram

 

- Integritet=Pobeda. Bravo ljubavi - napisao je Dudaš ispod objave, a glumica mu je emotivno odgovorila: "Sunce moje".

Ovakav Lečićev potez mnogi su okarakterisali kao pobedu Anđele Jovanović.

Podsećamo, Lečić je tužio Jovanovićevu zbog povrede ugleda i časti budući da je glumica odbila da s njim snimi scenu za seriju "Radio Mileva". 

Foto: Instagram.co

 

Da, tačno je da me je Branislav Lečić tužio sudu, jer sam odbila da igram s njim u seriji "Radio Mileva". Odbila sam da igram zbog neprijatnog događaja iz prošlosti koji sam imala s njim. Ni sada, ni bilo kada u budućnosti ne želim da budem u istom kadru s tim čovekom kako zbog onoga kroz šta sam ja prošla, tako i principijelno, zbog onoga za šta su ga moje koleginice optuživale - rekla je svojevremeno Anđela Jovanović.

 

 

BONUS VIDEO: