"TRAUMATIČNO SAM TO DOŽIVLJAVALA": Naša glumica otkrila kako je upala u priču o ELITNOJ PROSTITUCIJI!


IZVOR: Republika/M.B. - 01.10.2024 | 11:29


Treća sezona serije "Močvara" donosi brutalan pogled na svakodnevicu radnica "najstarijeg zanata".

Foto: printskrin/instagram,com/mateus31
"TRAUMATIČNO SAM TO DOŽIVLJAVALA": Naša glumica otkrila kako je upala u priču o ELITNOJ PROSTITUCIJI!

Kako se upada u kandže prostitucije i sa čime se suočavaju seksualne radnice samo su neka od pitanja na koja odgovore daje treća sezona serije "Močvara", kreatora serije Olega Novkovića i Milene Marković. Jednu od uloga igra Matea Milosavljević, koja se našla tako našla u vrtlogu elitne prostitucije.

Glumica je istakla da je ulogu dobila na kastingu, koje je, kako je priznala, veoma traumatično doživljavala. Matea je dodala da je "Močvara" za nju ipa bilo "prelepo iskustvo".

Foto: Foto Firefly productions

Matea kao Beba u "Močvari"

- Uživala sam, izašla sam presrećna i sa osećajem - šta god da se desi, ovo iskustvo ću definitivno pamtiti. Nekako, dobila sam nadu da postoji ovakvi kastinzi kao što je bio ovaj za "Močvaru" - rekla je Matea, koju je publika zavolela u seriji "Igra sudbine".

Matea je rekla da su za uspeh "Močvare" pre svega zaslužni scenaristkinja Milena Marković i reditelj Oleg Novković, kao i da je "dinamika serije vrlo specifična i situacije u kojima se likovi nalaze".

Tema, radnja....sve je to zajedno doprinalo da serija bude svoja i drugačija - istakla je glumica, koja tumači lik prostitutke Bebe. POGLEDAJ GALERIJU

O svojoj junakinji kaže: 

- Ona je vrlo mudra, i uspeva nekako da izbegne sve probleme u koje pokušavaju da je uvuku, i van posla kojim se bavi, trudi se da živi vrlo čisto, zdravo i uredno - naglašava Milosavljevićeva za Tanjug reflektor.

Govoreći i saradnji sa glumcem Goranom Bogdanom u "Močvari", Matea je priznala da je "prevelika radost deliti kadar sa njim".

- Nesebično daje svoje znanje. I svašta može da se nauči. Mislim da smo svašta nešto ukrali od njega - napomenula je glumica.

 

 

BONUS VIDEO: