SIN ANĐELKE PRPIĆ PRVI PUT ZA MEDIJE! Jakša o saradnji sa Bikovićem i snimanju filma "Bauk": "MAJKA JE BILA MNOGO UZBUĐENA ZBOG MOJE PREMIJERE"


IZVOR: Milica Bobinac - 02.10.2024 | 10:35


Sin Anđelke Stević Žugić došetao je crvenim tepihom do kamere Republike i za naš portal otkrio mnoge detalje o radu na novom ostvarenju Gorana Radovanovića.

Foto: ST/Dragan Kadić
SIN ANĐELKE PRPIĆ PRVI PUT ZA MEDIJE! Jakša o saradnji sa Bikovićem i snimanju filma "Bauk": "MAJKA JE BILA MNOGO UZBUĐENA ZBOG MOJE PREMIJERE"

 

 

 

Beogradska premijera antiratne drame "Bauk" o bombardovanju Srbije 1999. godine, u režiji Gorana Radovanovića, premijerno je prikazana sinoć u MTS dvorani. Među glumačkom ekipom koja se poklonila publici našao se Jakša Prpić, sin glumice Anđelke Stević Žugić, kojem je u ovom ostvarenju pripala glavna uloga. Jakša je prošetao crvenim tepihom i zaustavio se pred kamerom Republike, pa otkrio mnoge detalje sa seta. 

Na početku razgovora za naš portal Prpić kaže da jedva čeka da publika pogleda film "Bauk" i da čuje reakcije, a otkriva nam i kakav je osećaj naći se na crvenom tepihu.

- Vrlo je uzbudljivo biti na crvenom tepihu. Ponosan sam na sebe i na svoju ekupu zbog svega što smo uradili i samo gledam kako je brzo proletelo vreme otkad smo počeli da snimamo film - kaže nam Jakša.

Foto: ST/Dragan Kadić

Jakša Prpić i Sara Klimoska

Sin popularne glumice Anđelke Stević Žugić iz prvog braka sa Dariom Prpićem naglašava da su snimanja bila naporna, ali da je prezadovoljan konačnim rezultatom.

- Na samom snimanju je bilo dosta teško i naporno, pogotovo kad treba da se snima uveče i da se iskombinuje sa školom, ali kad je ovakva ekipa sa mnom, sve mogu da uradim - priča Prpić.

Jedna stvar mu je, kaže, posebno teško pala.

- Snimanje je trajalo 48 dana, a najteže mi je bila scena u kojoj trčim jer me juri kuče. Nisam toliko sportski tip, pa mi je zato bilo malo teže da se snađem - priznaje kroz osmeh.

Foto: ST/Dragan Kadić

Anđelka Stević Žugić na premijeri "Bauka" u Beogradu

Mama Anđelka mu je sve vreme pružala podršku i učila ga da pred kamerama dobro iznese sve što se od njega traži.

- Majka je pomagala dovoljno koliko mi treba pomoći da se lepo uklopim uz tekst i kako da to lepo odglumim. Sve ostalo sam ja - ističe Jakša, pa otkriva sa kojim glumcem se najbolje slagao na snimanju "Bauka".

- Ne znam, svi su mi bili podjednako dobri i baš sam ih sve voleo i bilo mi je sa svima prijatno. Miloš Biković i ja nismo toliko zajedno snimali, ali posle svega mogu da kažem da je super i baš mi drago što sam radio sa tako velikom zvezdom!

Foto: ST/Dragan Kadić

Jakša Prpić

S obzirom na to da je "Bauk" već prikazivan na festivalima u Srbiji, Jakša nam otkriva ko je bio više uzbuđen nakon prve projekcije - on ili mama Anđelka. 

- Majka je bila vrlo ponosna, kao i svaka majka što bi bila, i nekako je bila vrlo uzbuđena zbog premiijere, kao i ja. I onda smo samo hteli da slavimo, da se zezamo i da se družimo - završava Jakša Prpić.

Foto: ST/Dragan Kadić

Miloš Biković

U filmu "Bauk", koji će od sutra biti na redovnom repertoaru u bioskopima širom Srbije, pored Jakše Prpića i Miloša Bikovića igraju i Vojin Ćetković, Sara Klimoska, Milena Jakšić, Davor Janjić i drugi. 

Zabranjeno je kopiranje, reprodukovanje, preuzimanje, prenošenje, objavljivanje i distribuiranje bilo kog dela ili celog teksta bez prethodnog linkovanja i potpisivanja izvora, a to je Republika.rs.

 

BONUS VIDEO: