JELISAVETA ORAŠANIN OPET PROVOCIRA! Isklesanim trbušnjacima napravila HAOS na mrežama, STRUK TANAK, A GRUDI...


IZVOR: Republika/M.B. - 02.10.2024 | 13:12


Jelisaveta Orašanin je opet počastila pratioce na mrežama svojom fotografijom iz noćnog izlaska.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages
JELISAVETA ORAŠANIN OPET PROVOCIRA! Isklesanim trbušnjacima napravila HAOS na mrežama, STRUK TANAK, A GRUDI...

Poznata glumica Jelisaveta Orašanin Teodosić veoma je aktivna na društvebim mrežama na kojima redovno deli svoje snimke i fotografije iz privatnog života. Tako atraktivnu crnku pratioci na društvenim mrežama mogu videti u najrazličitijim izdanjima. Ipak, od fotografija iz noćnog provoda mnogima srce preskoči.

Da li bolje izgleda u teretani, noćnom klubu ili egzotičnoj plaži pitanje je od milion dolara. Ovog puta Jelisaveta je odlučila da provocira pratioce na Instagramu fotkom iz izlaska, koja je napravila pravi haos na mrežama.

 

 

Poznato je da Jelisaveta redovno trenira, pa je u izlasku sa drugaricama u prestižnom beogradskom lokalu, odlučila da pokaže svoje izvajano telo i trbušnjake. Na sebi je imala zvonaste farmerike koje je uparila sa crnim topom cvetnog desena koji je modni hit i detalj koji su svi primetili, a stajling je komplementirala moćnom roze klač-torbicom. Jelisaveta je ovom kombinacijom istakla svoj tanak struk i bujne grudi.

Foto: Foto Firefly productions

U seriji "Močvara"

Njena slika izazvala je lavinu komentara pratilaca: "Čudesno", "Bože dragi, kakva si", "Vau", samo su neki od komentara.

Veliku prašinu Jelisaveta je podigla i ulogom u seriji "Močvara", gde je pokazala svoje glumačko umeće, ali i utrenirano telo. Osim što je za potrebe snimanja ove serije promenila boju kose u plavu, Jelisavetu smo u ulozi prostituke Svetlane videli u veoma izazovnom izdanju. Bio je to njen veliki povratak na male ekrane koji je oduševio publiku u Srbiji.

 

 

BONUS VIDEO: