ANICA LAZIĆ PROGOVORILA O SINOVIMA SVOG DEČKA LAZARA RISTOVSKOG! Glumica otkrila u kakvom je odnosu s Petrom i Jovanom!


IZVOR: Republika/M.B. - 02.10.2024 | 13:40


Anica, Laza, Petar i Jovan su sarađivali na snimanju serije "Drim tim".

Foto: Instagram.com
ANICA LAZIĆ PROGOVORILA O SINOVIMA SVOG DEČKA LAZARA RISTOVSKOG! Glumica otkrila u kakvom je odnosu s Petrom i Jovanom!

Devojka slavnog glumca Lazara Ristovskog, Anica Lazić, progovorila je o ljubavi s 39 godina starijim partnerom i istakla da je ona razliku u godinama ne primećuje, kao ida je Lazar u potpunosti ispunjava.

U seriji “Drim tim“ je igrao i sin Lazara Ristovskog, a Anica je otkrila u kakvim je odnosima sa Lazarevim sinovima.

- U odličnim, oni su divni momci i nemaju na koga da budu loši. Ne viđamo se često jer oni rade i ja radim, ali kad se vidimo, ja imam samo reči hvale i za Jovana i za Petra - rekla je Anica nedavno za Blic.

Foto: ATA Images/Antonio Anhel

 

Anica je istakla da je Laza često kritikuje.

Kritikuje me, on je perfekcionista i da nije tako ne bi ni napravio čovek šta je napravio u životu, ali sam naučila negde s njim i to su trenuci kada mu kažem: „Ali, čekaj, ja sad imam neke te godine kada si ti grešio, pusti mene da svoje pogrešim i uradim“ i on na to odgovori: „Važi“. Brzo mi to rešimo - kaže Anica.

Iako im velika razlika u godinama ne predstavlja problem, koliko je Lazar stariji od Anice vidi se u jednom.

Foto: ATA Images

Lazar Ristovski sa sinovima i bivšom suprugom

Da priznam da mi je prva dva ili tri dana bio izazov da podnesem toliku količinu pritiska. Sada već i ne gledam, da budem iskrena, jer nekako se najviše piše o razlici u godinama, a Lazar i ja to i ne osećamo. Ima jedan momenat kada se oseti razlika u godinama, a to je kada jedemo palačinke, ja jedem sa kremom, a on za džemom i orasima. Tada osetimo, i to je to. Očigledno je to nešto što je tako i meni je žao što se žene danas kad napune četrdeset godina već nazivaju babama i kao da je starenje i imati neke određene godine danas sramota. Volela bih da budem baba jednog dana i meni je to cilj. Uvek sam bila okružena starijima od sebe i takva sam od kada sam se rodila, sve moje drugarice su starije od mene. Da li je to zrelost, ne znam, ali prosto mi je takav horoskop, bog mi je tako dao. Što se nas dvoje tiče, ta razlika u godinama je kod nas najmanje važna, a u medijima je najvažnija - iskrena je bila Anica Lazić.

 

 

BONUS VIDEO: