ANĐELA JOVANOVIĆ PODELILA SREĆNE VESTI! Glumica emotivna: "Zdrav i srećan bio na mnogaja ljeta", PLJUŠTE ČESTITKE! (FOTO)


IZVOR: Republika/M.B. - 04.10.2024 | 12:50


Glumica je svom ocu Gagiju poželela srećan rođendan na poseban način.

Foto: instagram/andjelajovanovic
ANĐELA JOVANOVIĆ PODELILA SREĆNE VESTI! Glumica emotivna: "Zdrav i srećan bio na mnogaja ljeta", PLJUŠTE ČESTITKE! (FOTO)

Glumac Dragan Gagi Jovanović danas puni 59. godina, a tim povodom oglasila se glumica Anđela Jovanović i na emotivan način čestitala ocu rođendan. 

Anđela je na Instagramu podelila zajedničke fotografije sa Gagijem, od najranijeg detinjstva do današnjeg dana i uputila mu emotivne reči.

- Zdrav i srećan bio na mnogaja ljeta tajkane - napisala je Anđela uz Gagijev snimak na kojem je glumac u duksu sa grbom srbije.

POGLEDAJ GALERIJU

Usledili su prelepi kadrovi iz zajedničkih trenutaka porodice Jovanović, među kojima su se našle i fotografije koje dosad nikad nisu prikazane u javnosti. Na njima su Branka Pujić i Gagi Jovanović iz mlađih dana, dok u naručju drže svoju mezimicu Anđelu koja je u tom trenutku beba.

Anđela je podelila trenutke sa sopstvenog krštenja i pokazala neke od najlepših trenutaka koje je provela zajedno sa svojim roditeljima.

Inače, Dragan Jovanović je pre izvesnog vremena odlučio da se povuče iz pozorišta, ali je objasnio da to ne znači i njegovo potpuno povlačenje iz glume.

Foto: Instagram

Anđela Jovanović

- Rekao sam da se povlačim iz pozorišta, ne iz glume. Povlačim se iz pozorišta na neko vreme - rekao je tada Dragan Jovanović.

On je dodao da, ukoliko bude bilo ponuda za film ili seriju, ne namerava da ih odbije. Kao razlog za ovakvu odluku naveo je psihičko i fizičko zdravstveno stanje, ali na pitanje da li postoji želja za penzionisanjem ili je reč iskučivo o zdravstvenim problemima, glumac je rekao:

Sve zajedno. Nisam znao da će ova vest ovako da odjekne, zovu me po ceo dan. Videću, još ništa ne znam, tako je za sada. Možda me neće biti godinu, dve, tri... -zaključuje Jovanović.

 

 

BONUS VIDEO: