MOAMER KASUMOVIĆ KUPIO SLOBODU, PA OTIŠAO DA SNIMA SERIJU! Smejao se s kolegama na setu i krio da je OSUĐEN ZA BLUDNIČENJE!


IZVOR: Republika/M.B. - 04.10.2024 | 14:30


Šokira podatak da je glumac samo 10 dana nakon što je uplatio novac u zamenu za zatvorsku kaznu zbog bludnih radnji nad maloletnikom snimao novu seriju.

Foto: Lud,zbunjen,normalan | ZVANICNI KANAL | FIST Pro, Shutterstock
MOAMER KASUMOVIĆ KUPIO SLOBODU, PA OTIŠAO DA SNIMA SERIJU! Smejao se s kolegama na setu i krio da je OSUĐEN ZA BLUDNIČENJE!

Slučaj Moamera Kasumovića, koji je optužen za bludničenje nad maloletnikom, šokirao je javnost u regionu i pokrenuo mnoga pitanja. Činjenica da se za ceo slučaj saznalo tek sada, godinu dana od pravosnažne presude, a da je delo počinjeno još 2019. godine, da zakon u BiH dopušta da se u zamenu za zatvorsku kaznu uplati novac za ovakvo gnusno delo, a ponajviše da se u međuvremenu Kasumović pojavljivao u javnosti i smeškao pred kamerama razbesnelo je narod.

Samo 10 dana nakon što je uplatio novac u zamenu za zatvorsku kaznu zbog bludnih radnji nad maloletnikom, Moamer Kasumović je počeo rad na novoj seriji. Od kolega je osmehom i dobrim raspoloženjem krio da je upravo kupio slobodu, a nakon što je ceo slučaj o bludničenju nad maloletnikom isplivao u javnost mnogi glumci izjavili su da su šokirani takvom vešću.

Foto: ATA Images

 
KAKO SE SAZNALO ZA CEO SLUČAJ

Predstava beogradskog Narodnog pozorišta "Tiho, tiše" izvedena je 16. septembra na sceni Narodnog pozorišta u Sarajevu. Tema predstave je seksualno i vršnjačko nasilje o čemu je nakon izvođenja komada upriličen i razgovor s publikom.

Glumcima i publici tada se obratio mladić iz publike koji je kazao da je kao 14-godišnjak bio žrtva seksualnog zlostavljanja 2019. godine.

Mladić je tada rekao i da nije bio “jedina žrtva” i da je postojao proces u drugom slučaju u kome je Kasumović već osuđen.

KADA JE OTPLATIO KAZNU

Moamer Kasumović je 14. novembra 2023. godine uplatio 36.500 KM i na taj način otkupio jednogodišnju zatvorsku kaznu zbog bludnih radnji nad maloletnikom.

Foto: hidmet.gov.rs/printskrin

 

Iz Općštinskog suda u Sarajevu rekli su da je osuđeni M. K. (rođen u Bijelom Polju) 14.11.2023. godine izvršio uplatu kompletnog iznosa novčane kazne u iznosu od 36.500 KM, po presudi Opštinskog suda u Sarajevu od 19.10.2023. godine, odnosno rešenjem o ispravci presude Opštinskog suda u Sarajevu od 21.10.2023. godine, a kojom presudom odnosno rešenjem je usvojen zahtev osuđenog za zamenu kazne zatvora novčanom kaznom.

Kazna zatvora je izrečena presudom Opštinskog suda u Sarajevu 23.06.2022. godine, a pravosnažna 22. maja 2023. godine.

Iz Tužilaštva Kantona Sarajevo su poručili da su se žalili na ovu presudu, konkretno na visinu izrečene kazne, ali je žalba odbijena. 

Foto: Instagram.com/moamer_kasumovic

 
NASTAVIO DA SNIMA

Od 2021. godine do danas Kasumović je igrao u brojnim ostvarenjima, a jedno od njih je serija u “Princ iz Eleja” produkciji BH Content Laba, a ono što šokira jeste podatak da je ovu humorističku seriju koju je režirao Alen Šimić, Kasumović počeo da snima samo 10 dana nakon što je kupio svoju slobodu. 

Nakon toga, Kasumoviću je dodeljena i glavna uloga u seriji "Halo taxi" Feđe Isovića. Snimanje ove serije počelo je 24. septembra 2023. godine u Hrasnici u Sarajevu.

Pored serija koje je snimao u BiH, Kasumović je aktivno radio i u pozorištu u Crnoj Gori.

 

 

BONUS VIDEO: