UDALA SE GLUMICA KOJU JE VERENIK POKUŠAO DA UBIJE! Procurile fotografije sa venčanja, sve organizovano u STROGOJ TAJNOSTI!


IZVOR: Republika/M. I. - 06.10.2024 | 12:30


Ivana je izgovorila sudbonosno "Da" Bojanu, koji joj je najveća podrška.

Foto: Instagram -Ivana Panzalovic
UDALA SE GLUMICA KOJU JE VERENIK POKUŠAO DA UBIJE! Procurile fotografije sa venčanja, sve organizovano u STROGOJ TAJNOSTI!

Glumica Ivana Panzalović, koja je postala poznata po ulozi u popularnoj seriji "Kursadžije", prošla je kroz tešku životnu dramu kada joj je verenik pucao u glavu 2017. godine. Ova trauma obeležila je njen život, ali je glumica hrabro progovorila o tome i istakla značaj podrške koju je dobila od porodice, prijatelja i stručnjaka.

Ivana je otvoreno govorila o svojoj borbi sa traumom koju je doživela, ističući da je bilo izuzetno teško skrenuti misli i oporaviti se. Ipak, uz podršku voljenih i stručnu pomoć, uspela je da se izbori sa traumom i krene dalje u životu.

Nedavno se na Instagramu glumice pojavila serija prelepih slika koje su otkrile da je Ivana Panzalović uplovila u novo poglavlje svog života - udala se! Na fotografijama sa venčanja, Ivana je blistala, a njen suprug Bojan bio je uz nju, pružajući joj ljubav i podršku.

POGLEDAJ GALERIJU

 

Ova srećna vest obradovala je i Ivanine prijatelje, koji su se zajedno sa njom radovali ovom važnom događaju. Ivana je tim putem pokazala da je uspela da prevaziđe teške trenutke i da pronađe sreću i ljubav.

Ona je nedavno progovorila o tome i otkrila da je u jednom momentu morala da potraži stručnu pomoć, kako bi sve prevazišla i vratila se normalnom toku života.

- Razmišljala sam koliko će me pratiti pitanje o nemilom događaju i onda se prirodno nameće da to nije nešto što mogu da negiram, jer, eto desilo se. Ono što mogu jeste da se ne vraćam na te misli i uspevam u tome. U početku je bilo mnogo teško. Imam pre svega divnu porodicu, koja je uvek uz mene, prijatelje koji su mi mnogo pomogli i večito ću im biti zahvalna. Trebalo je mnogo truda da se skrenu misli i da se oporavim, ali i vremena - priznala je glumica i dodala da je išla i na psihoterapiju:

- Naravno da sam imala i pomoć stručnih lica, u vidu psihoterapije, i to ne treba da bude tabu tema. Takođe, važan izduvni ventil za mene je fizička aktivnost, redovni treninzi, čitala sam knjige, gledala filmove, ali sam vrlo brzo potom i počela da radim. Neke kolege su mi pružile ruku spasa, zvale na projekte, a rad je lek. Žao mi je što se mnogo loših scenarija tog tipa dešava svuda oko nas. Mlade devojke i žene treba da vode računa o sebi u svakom smislu i da budu jako oprezne.

BONUS VIDEO: