"Dve godine kako me srce boli za tobom": Na godišnjicu smrti poznate voditeljke osvanula POTRESNA poruka!


IZVOR: Republika/M.B. - 07.10.2024 | 16:00


Juče su obeležene dve godine otkako nas je napustila Gorica Nešović.

Foto: YouTube/Printscreen
"Dve godine kako me srce boli za tobom": Na godišnjicu smrti poznate voditeljke osvanula POTRESNA poruka!

Čuvena radijska voditeljka Gorica Nešović napustila nas je prerano, a juče je obeleženo dve godine od njene smrti. Spisateljica Jelica Greganović objavila je potresnu poruku na društvenim mrežama u kojoj je otkrila koliko joj nedostaje najbolja drugarica.

Danas nije dobro jutro, danas je dve godine kako me srce boli za tobom, kako me pola fali, kako te nema… - napisala je Jelica.

 

 

Gorica Nešović i Jelica Greganović godinama su bile nerazdvojne prijateljice i imale su priliku da sarađuju u više navrata, a 2009. godine su zajedno objavile knjigu "Priči nikad kraja". Planirale su godinama da napišu još jednu "Naše priče", ali je iz brojnih razloga više puta došlo do odlaganja, a potom je bilo kasno. Ipak, Jelica je odlučila da ostvari njihov plan i ranije ove godine ga sprovela u delo.

Vest o smrti Gorice Nešović 6. oktobra 2022. šokirala je domaću javnost, a Gorica je iza sebe ostavila sina Marka, kog je dobila tokom braka sa Slobodanom Lokom Nešovićem, kao i mnogo prijatelja koji se i danas teško nose s njenim odlaskom.

Foto: RTS/printscreen

 

Gorica Nešović se poslednjih godina života borila protiv dijabetesa, bolesti koju je kasno otkrila. 

Gorica Nešović je sahranjena 10. oktobra 2022. na groblju Orlovača, a u Domu omladine Beograda održana je komemoracija na kojoj su se prijatelji i kolege oprostile od voditeljke. Goričin dugogodišnji saradnik i prijatelj Dragan Ilić, održao je potresan i emotivan govor, nakon čega je u punoj sali kolega, prijatelja i porodice pušten poslednji interju preminule novinarke. 

Nije ovo parastos, nego žurka. Nećemo napraviti veliku buku da nam ne bi upala murija. Na samom početku sam hteo da vam kažem da sve radimo s velikim rizikom. Nećemo da pravimo cirkus od njenog odlaska, jer je ona tu - rekao je Ilić.

 

 

BONUS VIDEO: