GLUMI NAJBOLJEG MAJSTORA ZA AUTOMOBILE, A NEMA NI VOZAČKU DOZVOLU! Matea Milosavljević priznala: "Nemam nikakvih dodirnih tačaka"


IZVOR: Republika/M.B. - 07.10.2024 | 17:30


U filmu "Prva klasa - pun gas" popularna glumica igra Nensi, lepoticu zagrejanu za automobile.

Foto: Dragan Kadić
GLUMI NAJBOLJEG MAJSTORA ZA AUTOMOBILE, A NEMA NI VOZAČKU DOZVOLU! Matea Milosavljević priznala: "Nemam nikakvih dodirnih tačaka"

 

 

 

Za razliku od svoje uloge Nensi, vrhunske majstorice koja vešto popravlja automobile, u filmu "Prva klasa - pun gas" glumica Matea Milosavljević kaže da nikakve dodirne tačke nema sa četvorotočkašima.

Na današnjoj promociji filma Vladimira Miće Popovića u kojem glavne uloge tumače Rade Ćosić i Miodrag Radonjić, jedina dama u muškoj ekipi kluba "Start" otkrila je kako se snašla na ovom snimanju, ali i kakva je inače za volanom.

- Nemam nikakvih dodirnih tačaka sa automobilima, pogotovo ne znam ništa o auto-delovima, pa sam zbog ove uloge morala za neke stvari da se pomučim da naučim - kaže Matea.

Foto: Dragan Kadić

 

Na pitanje da li je vozač, glumica kroz osmeh odgovara:

- Ja sam u procesu polaganja vožnje.

Iako na velikom platnu deluje samouvereno u majstorskom kombinezonu i lako barata sa nazivima delova automobila i popravkama, Matea kaže da se nimalo ne razume u četvorotočkaše.

- Sad posle ovog snimanja znam šta je bobina, šta su diskovi, kočnice, ali sad baš da zamenim gumu nisam sigurna da bih znala - ističe Matea.

Foto: Foto Džejlan Ibrahimović

Scena iz filma "Prva klasa - pun gas"

Saradnju sa Radetom Ćosićem i Miodragom Radonjićem ocenjuje kao odličnu i tvrdi da je sa obojicom na setu ostvarila odnos pun poverenja. Glumica je istakla i da je presrećna što je dobila priliku da stane rame uz rame sa ovakvom ekipom glumaca u "Prvoj klasi", koju čine još Nenad Jezdić, Ljubomir Bandović, Olga Odanović, Andrija Milošević i drugi.

- Svi su bili zabavni i presrećna sam što sam delila kadar s njima - rekla je Matea i dodala da je ovo, ali i svako prethodno snimanje, za nju bilo divno iskustvo.

Film "Prva klasa-pun gas" premijerno će biti prikazan 15. oktobra, a od 17. oktobra biće na repertoaru bioskopa širom Srbije. 

 

BONUS VIDEO: