"POSLEDNJI MOMAČKI DAN PROVEO JE SA MNOM": Vojin Ćetković je upoznao Slobodu Mićalović pre prvog braka, glumica otkrila da je tada bila MALOLETNA!


IZVOR: Republika/M.B. - 09.10.2024 | 09:18


Prve simpatije između Vojina Ćetkovića i deset godina mlađe Slobode Mićalović javile su se 2002. na snimanju filma “Zona Zamfirova”.

Foto: Marija Mladjen/ATAImages
"POSLEDNJI MOMAČKI DAN PROVEO JE SA MNOM": Vojin Ćetković je upoznao Slobodu Mićalović pre prvog braka, glumica otkrila da je tada bila MALOLETNA!

Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković važe za jedan od najskladnijih parova na javnoj sceni, a njihovo poznanstvo datira od studentskih dana. Njih dvoje su "bacili oko" jedno na drugo na snimanju filma "Zona Zamfirova", u vreme kada se Vojin spremao da stane na ludi kamen sa svojom prvom suprugom.

Glumica je otkrila detalje njihove veze koji su do sada bili nepoznati javnosti. Kako je svojevremeno Mićalovićeva otkrila, poslednji momački dan proveo je upravo sa njom radeći na predstavi.

Foto: Ata Images

 

- Vojina znam još od svoje 17. godine, kada smo zajedno snimali jedan studentski film. Beskrajno je duhovit i divan čovek - rekla je ona tada, i dodala:

- Sećam se da smo na snimanju serije proveli i njegov poslednji momački dan, jer se narednog dana oženio. Uživali smo i sjajno se zabavili - rekla je svojevremeno Sloboda.

Vojin je jednom prilikom otkrio kako je izgledao trenutak kada je prvi put ugledao Slobodu.

Foto: ST/Tamara Plavšić

 

- Sećam se kada sam je prvi put ugledao, snimali smo, ona je bila studentkinja. Nikada na taj način nisam gledao studentkinje, naročito jer su uglavnom bile klinke. Prošlo je nekoliko dana, pozvao me je snimatelj da dođem da nešto pogledam. Video sam je kao nekog ko će verovatno da snima, nisam je posmatrao po principu “lepa je” ili slično - rekao je Vojin svojevremeno, prenosi "Hello".

Danas Sloboda i Vojin uživaju u skladnom braku i ljubavi, koja je postala još jača otkako su dobili ćerke bliznakinje.

 

 

BONUS VIDEO: