NAŠA GLUMICA NA SNIMANJU SERIJE SAZNALA DA JE TRUDNA! Evo sa kim je prvo podelila srećne vesti!


IZVOR: Republika/M.B. - 09.10.2024 | 11:55


Nina Janković Dičić je prilikom snimanja "Kalkanskih krugova" dobila potvrdu da je u drugom stanju.

Foto: Firefly production
NAŠA GLUMICA NA SNIMANJU SERIJE SAZNALA DA JE TRUDNA! Evo sa kim je prvo podelila srećne vesti!

Glumica Nina Janković Dičić je tokom snimanja prve sezone "Kalkanskih krugova" dobila najlepše vesti. Potvrda da je u drugom stanju stigla je u neočekivanom trenutku, a svoju sreću Nina je odmah podelila sa kolegama sa seta.

Nine je svojevremeno ispričala da je vest o trudnoći prvo rekla kolegama Nataši Ninković i Vojinu Ćetkoviću, koji takođe glume u pomenutoj misteriji.

To mi je bilo jedno od dražih i uzbudljivijih snimanja. U trenutku kada sam se sa Natašom Ninković i Vojinom Ćetkovićem vozila na set, saznala sam da sam trudna. Tu radosnu vest sam prvo podelila sa njima - rekla je Nina i dodala da je vrlo brzo posle velike sreće postala zabrinuta:

Foto: youtube.com/kurir/printscreen

 

Osećala sam mali strah jer je pandemija koronavirusa tada bila u punom jeku. Plašila sam se da se ne zarazim jer mi je zdravlje ploda bilo najvažnije. Međutim, na kraju je sve ispalo dobro i do kraja snimanja, a i trudnoće nisam imala nikakvih problema.

Uprkos trudnoći glumica koja u seriji ima dve uloge - arhitektu Svetlanu i Baba Gubu, insistirala je da sve scene snimi sama.

Foto: Firefly production

 

- Neke su bile zahtevne, ali nisam želela pomoć dublera. Svi su bili toliko divni i pažljivi prema meni i olakšavali mi celokupno snimanje. Uvek smo imali nekog iz ekipe ko živi u Aranđelovcu, tako da su mi dosta pomagali oko akcenta. Trudila sam se da zvuči što prirodnije - ispričala je Nina.

Nina Janković sa suprugom Matijom Dičićem ima sina Vukašina i ćerku Ivanku.

 

 

BONUS VIDEO: