MIRKA VASILJEVIĆ NEĆE VIŠE DA ĆUTI! Glumica okrenula novi list i odlučila da otvoreno progovori o svom životu!


IZVOR: Republika/M.B. - 11.10.2024 | 09:40


Supruga Vujadina Savića je odlučila da otvori nalog na Instagramu.

Foto: Časlav Vukojičić
MIRKA VASILJEVIĆ NEĆE VIŠE DA ĆUTI! Glumica okrenula novi list i odlučila da otvoreno progovori o svom životu!

Popularna glumica Mirka Vasiljević, koja je godinama odolevala trendovima i nije imala nalog na Instagramu, sada je odlučila da se pridruži ovoj društvenoj mreži. I ne samo to. Mirka je ponosno najavila da će na ovom profilu pokazati pravu sebe i otkriti mnoge detalje iz života.

Ona je u ranijim intervjuima isticala da nije zainteresovana za pomenutu platformu, zbog čega publika nije mala priliku da je bolje upozna van retkih televizijskih gostovanja i intervjua.

Sada, sa otvaranjem Instagram naloga, Mirka ima skoro 1000 pratilaca, a očekuje se da će taj broj ubrzo da poraste.

U svom prvom video snimku koji je objavila, glumica je poručila da će putem Instagrama svojoj publici prikazati pravu sebe.

 

 

- Dobrodošli na moj Instagram! Ovo je mesto gde ću sa vama deliti delić svog sveta - ispred kamera i iza njih. Od novih izazova, do svakodnevnih trenutaka. Spremite se za mnogo novih uspomena, smeha i iskrenih trenutaka. A sada… prava ja. Pratite me, jer tek krećemo - napisala je Mirka u opisu videa.

Ovu Mirkinu odluku njeni fanovi dočekali su sa oduševljenjem. Mnogobrojni komentari ispod videa svedoče o tome koliko su Mirkini pratioci srećni što će imati priliku da zavire u intimu svoje omiljene glumice.

- Bravo! Konačno smo to dočekali - samo su neki od komentara ljudi na društvenim mrežama.

Podsetimo, glumica Mirka Vasiljević nedavno je otkrila da bi želela da ostane u drugom stanju tokom ove godine. Ona je gostujući u emisiji "Amidži šou" rekla da bi najviše volela da to bude blizanačka trudnoća i da je sada pravo vreme za taj korak.

 

 

BONUS VIDEO: