ĐURIČKO BATALIO HOLIVUD! Vratio se u Srbiju, snima novu domaću seriju "Hotel"!


IZVOR: Republika/M.B. - 14.10.2024 | 08:45


Poznati glumac pre nekoliko godina otisnuo se put Amerike, gde živi i radi.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages
ĐURIČKO BATALIO HOLIVUD! Vratio se u Srbiju, snima novu domaću seriju "Hotel"!

Srpski glumac Nikola Đuričko, koji je pre šest godina sa porodicom spakovao kofere i preselio se u Ameriku, Los Anđeles, sada se ponovo vratio u Srbiju. Na dva meseca, koliko će trajati snimanje nove domaće serije "Hotel", pauziraće sa obavezama u Holivudu, gde pokušava da izgradi značajniju karijeru.

Reč je o TV formatu u režiji Ivana Marinovića, koji stoji iza hit filmova "Igla ispod praga" i "Živi i zdravi". Snimanje u Srbiji je počelo 23. septembra, a serija "Hotel" imaće 15 epizoda u kojima se prati upravljanje hotelom sa skromne tri zvezdice.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hotel *** (@serija_hotel)

 

Zaplet priče je izgrađen oko želje menadžmenta da hotel osvoji četvrtu zvezdicu i uđe u čuvenu uniju evropskih hotela. Ovaj poduhvat prate mnoge teškoće i zavrzlame, naravno, uz mnogo humora. Uz Đurička u novom stikomu igraju i Suzana Lukić, Nataša Aksentijević, Miloš Đorđević, Filip Hajduković, Semir Gicić, Aleksandar Meda Jovanović, Nina Čudić, Andrija Dabanović i mnogi drugi.

Srpski glumac stekao je prepoznatljivost u svetu zbog nove uloge u Netfliksovoj seriji "Čudnije stvari", a uskoro će se oprobati kao reditelj. Kako je ranije najavio, u Srbiji će raditi na filmu "Crna hronika", koji je žanrovski određen kao crna komedija, a na scenariju je radio s Grgurom Strujićem.

Foto: instagram.com/nikoladjuricko

 

O svom povratku u Srbiju Đuričko je nedavno govorio za medije.

- I dalje živim u Americi sa svojom porodicom, a do daljnjeg ćemo ostati u Los Anđelesu. Ćerka Nađa je upisala studije međunarodnih odnosa i prava, trenutno je na studijskom semestru u Bolonji, sin Đorđe je krenuo u srednju školu i prošle godine je proglašen za sportistu svoje generacije jer je odličan u pet sportova, a supruga Ljiljana i ja radimo svoje… Ali evo me: svake godine obavezno dolazim par puta, to mi mnogo znači - rekao je on za hrvatsko izdanje magazina Gloria.

 

 

BONUS VIDEO: