SEKA SABLIĆ NASRNULA NA MIRKU VASILJEVIĆ: Ovako je protekao susret dve glumice 20 godina nakon serije "Ljubav, navika, panika" (VIDEO)


IZVOR: Republika/M. P. - 15.10.2024 | 10:00


Njihovi snimci postali su viralni na društvenim mrežama!

Foto: ATA Images
SEKA SABLIĆ NASRNULA NA MIRKU VASILJEVIĆ: Ovako je protekao susret dve glumice 20 godina nakon serije "Ljubav, navika, panika" (VIDEO)

Mlada glumica Mirka Vasiljević proslavila se u seriji "Ljubav, navika, panika", sprskom sitkomu Nebojše Romčevića, koji je sniman u režili Slobodana Šuljagića. U sitkomu je glumila Janju, mlađu ćerku Miće, čiji je lik tumačio Nikola Simić, i Vere, koju je glumila Seka Sablić. Mirka se aktivirala na društvenim mrežama nedavno, a sada je fanove obradovala snimcima upravo sa Sekom Sablić.

@mirka_vasiljevic ❔Gde je Maja❔ Sinoć je bila ljubav, navika, samo ne panika - već sreća jer sam imala zadovoljstvo da budem zajedno sa Sekom Sablić u podkastu “Generacijski Jazz”. Razgovarale smo o glumi, životu, i svemu što nas povezuje. Toliko smeha, mudrosti i predivnih trenutaka – pogledajte kako je bilo! 💫 P.S. Na trenutak smo bile Vera i Janja. #MirkaVasiljevic #ljubavnavikapanika ♬ original sound - mirka_vasiljevic

Njih dve su rekreirale scenu iz gorepomenute serije, koja je postala virala na društvenim mrežama. Čuveno pitanje "Gde je Maja?" ponovile su 20 godina kasnije, a Seka je mlađoj koleginici "lupala vaspitne", baš kao i u seriji.

@mirka_vasiljevic

Gde je Maja?? Posle skoro 20 godina, Seka i ja smo rekreirale čuvenu scenu iz “Ljubav, navika, panika”.

♬ original sound - mirka_vasiljevic

Podsećanja radi, serija "Ljubav, navika, panika" je koncipirana kao komedija o jednoj beogradskoj porodici. Vera (Seka Sablić) i Mića (Nikola Simić) su roditelji Maje (Marija Karan, koju je zamenila Borka Tomović) i Janje (Mirka Vasiljević). Zbog finansijske situacije nijedno od njih nije u stanju da živi posebno, te odlučuju da nastave zajednički život, ali razvedeni. Svakodnevnicu upotpunjava Verin pacijent, klinički lud komšija Jovanović (Zijah Sokolović) i Verina drugarica Kića (Ljiljana Stjepanović) odnosno Majina drugarica Maca (Nada Macanković). Serija je obradila brojna pitanja našeg društva: odrastanje dece, školovanje, probleme na poslu, finansijsku oskudicu...

Foto: ATA Images

Mirka i Seka su glumile zajedno u seriji "Ljubav, navika, panika"

O svom liku, psihoanalitičarki Veri, razvedenoj sredovečnoj ženi, Seka Sablić ranije je govorila:

- Tumačim osobu čiji su pacijenti na granici patološkog, tako da se u seriji više neće znati ko je lud, a ko pametan. Posebno me raduje što je "Ljubav, navika, panika" komedija o običnom životu neobičnim situacijama. Ovo je urbana priča bez imalo folklornih boja, što do sada nije bio čest slučaj sa brojnim porodičnim TV serijama - pričala je Seka.

BONUS VIDEO: