OLGA ODANOVIĆ PROGOVORILA O GAGI I MILENI DRAVIĆ: Radonjić otkrio kako je izgledala vožnja 260 na sat! (VIDEO)


IZVOR: Republika/O. B. - 15.10.2024 | 23:30


Glumačka postava filma ,,Prva klasao" otkrila sve anegdote sa snimanja.

Foto: ST/Dragan Kadić
OLGA ODANOVIĆ PROGOVORILA O GAGI I MILENI DRAVIĆ: Radonjić otkrio kako je izgledala vožnja 260 na sat! (VIDEO)

Večeras je premijerno prikazan film ,,Prva klasa - Pun gas", a portal Republika našao se na licu mesta, gde smo popričali sa glavnim junacima ovog filmskog dela. 

Među prvima pred našim kamerama je govorila glumica Matea Milosavljević, koja nije krila da voli brzo vožnju:

- Uzbuđena jesam! Nemam očekivanja, jer mi je tako lakše, treme ima, ali je to pozitivna. Volim pun gas, ja kroz život! Dečko me nije video, ali ne znam da li je tu! Ništa se nije promenilo, ako možemo neka druga pitanja, vezana za film! Ja sada mogu da promenim gumu, ako ti zatreba, bez brige. Bilo mi je teško, jer nisam imala dodirnih tačaka, ali dobro, naučila sam - rekla je Matea. 

Potom je vanserijska glumica Olga Odanović otkrila detalje iz privatnog života, ali je ispričala i da ne voli da se vozi punim gasom, te se dotakla i sećanja na Milenu Dravić i Dragana Gagu Nikolića:

- Da vam kažem nešto, ja ću prvi put gledati film, imam epizodnu ulogu, imam majku Radetu Ćosiću, sa malim brojem snimajućih dana, ali videćete, da ne prepričavam, moj udeo je stvarno ogromna podrška mladim ljudima! Gaga Nikolić i Milena Dravić su mi bili omiljeni glumci, ne znam kome nisu bili, moji idoli, Milenu Dravić, kao i Gagu sam posebno obožavala. Oni su bili simbol jednog vremena, legende naše kinematografije, tako da ovaj film koji je posvećen njima, odnosno nacionalnoj klasi, to će biti da iskažemo svu ljubav i zahvalnost, kao što sam ja zahvalna, što sam imala priliku sa njima nešto da radim. Ja ne volim brzu vožnju, volim da opominjem, pa me kritikuju, stvarno mislim da čovek mora da vodi računa - rekla je Olga. 

Miodrag Radonjić otkrio je kako mu je bilo dok je bio na glumačkim probam, ali i da se zabrinuo da bi mogao da se navikne, odnosno ,,navuče" na brzu vožnju, ali je istakao da želi da ta vožnja bude bezbedna. 

- Volim brzu vožnju, kada je bezbedna, imao sam priliku kada smo snimali emisiju, vozio nas je jedan momak, 260 na sat, to mi je bilo ludilo, nešto nesvakidašnje, nikada to nisam iskusio, može čovek da se navuče na to. Polagao sam na Jugiću, ali i trkački ide kao nevreme, dosta se razlikuje od ovog. Zavisi kakva je uloga, taj svet je privlačan i zanimljiv, ali mi glumci imamo privilegiju da svašta nešto iskusimo kroz glumu - ispričao je Miodrag, pa dodao:

- Najvažnije je da bezbedno voziš i u metaforičkom i u pravom smislu. Generalno se trudim da imam jedan isti princip kada spremam ulogu, pravim se odnosima tih drugih ljudi. Mi smo imali tu privilegiju da imamo glumačke probe, da temeljno radimo, samim tim mislim da smo napravili bajkovit film i da smo došli do istine. 

BONUS VIDEO: