"Antonije ime jednog jedinog oca": MILICA MILŠA KONAČNO PROGOVORILA O ČOVEKU KOME JE RODILA SINA!


IZVOR: Republika/M.B. - 21.10.2024 | 10:50


Poznata glumica podizala je svog sina kao samohrana majka.

Foto: ATA Images
"Antonije ime jednog jedinog oca": MILICA MILŠA KONAČNO PROGOVORILA O ČOVEKU KOME JE RODILA SINA!

Glumica Milica Milša je pre tri denecije dobila sina Antonija, kojeg je rodila na četvrtoj godini studija. Sina je samostalno odizala i vaspitavala, sve dok u njen život nije ušao Žarko Jokanović. On je Antonija prihvatio kao sopstvenog sina. Milša je odlučila da konačno progovori o ocu svog deteta i da jednom zasvagda stavi tačku na ovu temu.

- Antonije ima jednog jedinog oca, a to je Žarko. Svi nešto vole da pitaju i čeprkaju, nema tu ničega. Jednostavno, tri godine sam se zabavljala sa jednim momkom, trebalo je da se venčamo, nisam želela da se udam, sama sam tako odlučila, videla sam da to neće da štima. Posle 29 godina nema tu šta da se priča - rekla je Milica svojevremeno za Blic TV.

Foto: ATA Images

 

Ova glumica intimu čuva daleko od očiju javnosti, pa je trebalo da prođe mnogo vremena da bi oca svog deteta, čiji identitet nikada nije otkrila, pomene u razgovoru sa medijima. Sinu je bila i otac i majka, sve dok nije upoznala ljubav svog života - dramaturga Žarka Jokanovića, a o svom partneru iz mladosti nikad nije želela da kaže ni reč.

Milica i Žarko su u braku više od dve decenije, a za svog supruga često u medijima kaže da je njena prva, jedina i prava ljubav za sva vremena. Žarko je lako prihvatio ulogu oca njenom sinu Antoniju, kojeg i dan-danas bezuslovno voli.

Foto: ST/Dragan Kadić

 

Glumica je 2017. godine u intervjuu za Story progovorila o teškom periodu kada je samostalno podizala sina.

- Bilo je mnogo i lepih i teških trenutaka, kao što to obično biva u životu, ali imala sam ogromnu pomoć svojih roditelja, koji su u to vreme bili "prostirka" na koju sam mogla da sručim sav teret. Reći ću vam samo podatak da se Antonije rodio 9. aprila, a ja sam krajem maja s diplomskom predstavom igrala u Ateljeu 212. To ne bih mogla da izvedem bez ogromne podrške majke i oca - rekla je Milica Miša, koja je postala omiljena srpska glumica zahvaljujući ulogama u serijama Siniše Pavića, ali i "Igri sudbine" i telenoveli "Zakopane tajne".

 

 

BONUS VIDEO: