ZA MINUT SE PRODAJU DVE KNJIGE OVOG PISCA NA SAJMU KNJIGA! Njegova dela su među najčitanijima u celom svetu!


IZVOR: Republika/M.B. - 21.10.2024 | 13:51


Prva dva dana Beogradskog sajma knjiga na štandu "Vulkan izdavaštva" obeležila su dela Gijoma Musoa.

Foto: ST/N. MANDIĆ
ZA MINUT SE PRODAJU DVE KNJIGE OVOG PISCA NA SAJMU KNJIGA! Njegova dela su među najčitanijima u celom svetu!

Svakog minuta posetioci Sajma knjiga kupe jednu do dve nove knjige Gijoma Musoa, a uspeh beleže i dela Miodraga Majića, kažu iz "Vulkan izdavaštva".

Tokom 10 sati, koliko je ova najznačajnija književna manifestacije u Srbiji otvorena za posetioce, zabeleženo je da je svakog minuta prodat jedan do dva primerka kako Majićeve nove knjige "Pod tuđim suncem", tako i Musoove "Neko drugi".

Tokom prva dva dana Sajma knjiga interesovanje čitalaca izazvao je roman "Neko drugi" francuskog autora Gijoma Musoa. Muso, jedan od najčitanijih i najvoljenijih pisaca u Srbiji, poštujući najviše standarde žanra, ispisao je napeti triler koji čitaoca drži u neizvesnosti do samog kraja.

 

Foto: Foto Miloš Vučićević

 

Na listi najprodavanijih Vulkanovih izdanja na Beogradskom sajmu knjiga našao se triler "Kako ubijaju dobre devojke" britanske autorke Holi Džekson, a među najtraženijim knjigama na "Vulkanovim" štandovima su i dela japanskog pisca Tošikazua Kavagučija. Njegovi romani "Dok se kafa ne ohladi" i "Za sreću je dovoljna šoljica kafe" osvajaju čitaoce šarmantnom naracijom i dubokim emocionalnim nabojem. 

Na štandu "Vulkančića" vladale su tradicionalno velike gužve, koje su pre svega bile rezultat ogromne potražnje za novim naslovom iz kultnog serijala o "Dogmenu" autora Dejva Pilkija - "Sluzavka 22".

U bogatoj ponudi Vulkan izdavaštva na Beogradskom sajmu knjiga posetioci mogu uživati do 27. oktobra. Svi naslovi dostupni su i na sajtu vulkani.rs, gde čitaoci mogu iskoristiti dosad neviđene sajamske popuste do čak 80 odsto.

 

 

BONUS VIDEO: