ŠOK! RAZVOD POSLE NEDELJU DANA BRAKA?! Otkriveni novi detalji INCIDENTA Sergeja Trifunovića i Isidore Mijanović!


IZVOR: Republika/M. P. - 23.10.2024 | 10:00


Stali su na ludi kamen 16. oktobra, a glumac je navodno sinoć zatražio razvod!

Foto: ATA Images
ŠOK! RAZVOD POSLE NEDELJU DANA BRAKA?! Otkriveni novi detalji INCIDENTA Sergeja Trifunovića i Isidore Mijanović!

Sergej Trifunović sinoć je prijavio suprugu Isidoru Mijanović za nasilje. Kako je otkrio izvor, policija je nešto posle 22 sata, po Trifunovićevoj prijavi, došla u stan na Voždovcu u kom on živi sa suprugom. Sergej je navodno ispričao da se posvađao sa suprugom i da je rekao da će napustiti stan. Ona je tada zapretila da će polomiti sve po kući. S Trifunovićem i njegovom suprugom obavljen je razgovor u policijskoj stanici, a tužilac se izjasnio da nema elemenata krivičnog dela.

Foto: ATAImages, Instagram/Printscreen

Sergej je sinoć prijavio suprugu

Pre incidenta, Sergej je posetio promociju albuma Sajsi MC, koju je reperka održala u jednom poznatom prestoničkom lokalu. Ekipa portala Republika bila je na licu mesta, a glumac je na promociju došao sa svojim psom, a od supruge nije bilo ni traga ni glasa. Nije poznato da li je do incidenta došlo zbog ovog događaja.

 

 

Kako prenosi Kurir, razlog svađe je taj što ona više ne može da trpi njegovo ponašanje i probleme koje joj stvara otkad su se venčali. Do najnovije svađe je navodno došlo zbog toga što je ona poludela jer se njegovo ime provlači po novinama zbog haosa s Borom Čorbom i organizovanjem koncerta njemu u čast.

Haos je inače nastao kad se on vratio sa promocije Sajsi MC, a koja je održana na istom mestu gde 'e on praviti koncert Bori u čast, a pre toga joj nije rekao gde ide, niti joj se javljao na telefon. On joj je navodno onda rekao da želi razvod, pa je tad nastao haos.

Inače, Sergej se venčao pre samo sedam dana, 16. oktobra, kada su sklopili građanski brak.

Foto: printskrin instagram

Isidora i Sergej su se venčali pre tačno sedam dana

BONUS VIDEO: