POLICIJA PODNELA PRIJAVU PROTIV SUPRUGE SERGEJA TRIFUNOVIĆA! Isplivali ŠOK-DETALJI nakon prijave za NASILJE u porodici


IZVOR: Republika/P. R. - 23.10.2024 | 10:35


Isidora, koja je 23 godina mlađa od glumca, boravi ilegalno u Srbiji!

Foto: ATAImages, Instagram/Printscreen
POLICIJA PODNELA PRIJAVU PROTIV SUPRUGE SERGEJA TRIFUNOVIĆA! Isplivali ŠOK-DETALJI nakon prijave za NASILJE u porodici

Isidora Mijanović, supruga poznatog glumca Sergeja Trifunovića, dala je izjavu u policiji na Voždovcu nakon što je prijavljena za nasilje u porodici. Incident se dogodio sinoć oko 22 sata, kada su se Sergej i Isidora posvađali, a on je najavio da će je napustiti i otići iz stana na Voždovcu. Prema nezvaničnim informacijama, Isidora je nakon ovog sukoba izjavila da će sve polomiti po stanu, što je bio povod za poziv policije.

Međutim, iako je tužilac Drugog osnovnog javnog tužilaštva izjavio da ne postoje dovoljni elemenati za krivično delo iz oblasti nasilja u porodici, protiv Isidore je podneta prekršajna prijava, ali ne zbog nasilja u porodici već zbog utvrđivanja da ilegalno boravi u Srbiji jer je državljanka Hrvatske, prenose domaći mediji.

Foto: Printskrin/Instagram/whistler_dick

Isidora Trifunović dobila krivičnu prijavu zbog ilegalnog boravka u Srbiji

Podsećanja radi, Sergej Trifunović, kog publika poznaje po ulogama u popularnim domaćim serijama i filmovima, iznenadio je javnost kad se u maju ove godine oženio Isidorom Mijanović, koja je inače 23 godine mlađa od njega. Njihova veza nije bila poznata javnosti do veridbe, koja je simbolično pala na njen 28. rođendan, nakon čega su se venčali na tajnoj ceremoniji u crkvi u Beogradu.

Foto: printskrin instagram

Isidora Trifunović se udala za 23 godina starijeg Sergeja

Inače, Isidora Mijanović, sada Trifunović, skrenula je pažnju javnosti kao voditeljka, producentkinja i manekenka. Radila je na Insta TV, a trenutno je kreativni urednik na jednoj drugoj televiziji. Mediji su ranije pisali da je bila u vezi s košarkašem Ninom Čelebićem, pre nego što je započela vezu sa Sergejem.

Šta se dešavalo neposredno pre prijave za nasilje, pogledajte OVDE.

BONUS VIDEO: