OSUĐENA SUPRUGA SERGEJA TRIFUNOVIĆA!


IZVOR: Republika/M. P. - 23.10.2024 | 11:00


Isidora će morati da plati novčanu kaznu!

Foto: Marija Mladjen/ATAImages, Instagram/Printscreen
OSUĐENA SUPRUGA SERGEJA TRIFUNOVIĆA!

Voditeljka Isidora Mijanović, supruga Sergeja Trifunovića osuđena je po Zakonu o strancima na novčanu kaznu, saznaje Telegraf. Predviđena je kazna u iznosu od 10.000 - 50.000 dinara.

Isidora Mijanović, supruga poznatog glumca Sergeja Trifunovića, dala je izjavu u policiji na Voždovcu nakon što je prijavljena za nasilje u porodici. Incident se dogodio sinoć oko 22 sata, kada su se Sergej i Isidora posvađali, a on je najavio da će je napustiti i otići iz stana na Voždovcu. Prema nezvaničnim informacijama, Isidora je nakon ovog sukoba izjavila da će sve polomiti po stanu, što je bio povod za poziv policije.

Foto: ST/Nebojša Mandić, Instagram/Printscreen

Isidora je osuđena po Zakonu o strancima

Međutim, iako je tužilac Drugog osnovnog javnog tužilaštva izjavio da ne postoje dovoljni elemenati za krivično delo iz oblasti nasilja u porodici, protiv Isidore je podneta prekršajna prijava, ali ne zbog nasilja u porodici, već zbog utvrđivanja da ilegalno boravi u Srbiji, jer je državljanka Hrvatske, prenose domaći mediji.

Tokom razgovora sa policjom, utvrđeno je da Isidora Mijanović boravi u Srbiji bez validne boravišne dozvole, što ju je dovelo do daljeg pritvora, ali bez elemenata nasilja u ovom slučaju. Bila je zadržana u policijskoj stanici na Voždovcu, gde je dala izjavu o celokupnom događaju. Sergej se pojavio ispred policijske stanice, ali nije želeo da da izjavu.

Foto: Republika

Sergej je sinoć bio na promociji albuma Sajsi MC

Inače, kako je rekao izvor blizak paru, haos je navodno nastao kad se on vratio sa promocije Sajsi MC a koja je održana na istom mestu gde ce on praviti koncert Bori Đorđeviću u čast, a pre toga joj nije rekao gde ide, niti joj se javljao na telefon. On joj je navodno onda rekao da želi razvod, pa je tad nastao haos.

BONUS VIDEO: